Житловий комплекс «Щасливий» у районі, що розвивається

10.04.2020

Львівський ЖК «Щасливий» знаходиться на вулиці Бігова. Це дійсно вдале місце для житла комфорт-класу, що орієнтовано на молоді сім’ї. Ліс поруч та віддаленість від туристичних маршрутів – все це однозначні переваги. Однак важливо також і те, що район стрімко розвивається.

Місцезнаходження ЖК є важливим для рівня якості життя у ньому з двох головних причин:

  • По-перше, якщо район розвивається, це означає, що там з'являються нові об’єкти інфраструктури. Це стосується як локацій першої необхідності на кшталт аптек та продуктових крамниць, так і місць, де можна цікаво провести дозвілля. 

  • По-друге, стрімкий розвиток району привертає до нього інвестиції, що позитивно відобразиться на якості життя в майбутньому і на цінах на житло тут. Тобто, якщо купити квартиру у перспективному районі зараз, через кілька років її можна буде продати зі значно більшою вигодою.

Інфраструктура ЖК вже встигла дати поштовх до розвитку всьому району:

  • У першому будинку задіяні практично всі комерційні приміщення. Більше року успішно працюють продуктовий магазин та офіс.

  • У комерційних приміщеннях різні об’єкти. Скоро відкриється кафе, аптека, а потім й заклади, де можна приємно провести час – все це створюється як для жителів ЖК, так і для людей із усього району.  

Компанія «НоваБудова» не збирається зупинятися. Вже здано у експлуатацію другий будинок ЖК, більшість комерційних приміщень там продано. За планом проєкту у цій локації буде фонтан і спортивне поле, що перетворить це місце у осередок активного життя, однак все ще подалі від туристів та гаміру. 

Тому не баріться – інвестуйте у комерційні приміщення ЖК «Щасливий»! Пам’ятайте, що вони є цікавим об’єктом вкладення коштів, адже клієнтами будуть не лише мешканці ЖК, а й всі жителі району.

У першому будинку залишилася тільки одна, остання пропозиція – велике приміщення на 82 квадратні метри! Що там буде: магазин або відразу кілька офісів, котрі можна буде здати в оренду різним компаніям? Можливо, салон краси або пекарня? Це вже вирішувати вам! 

У другому будинку є кілька комерційних приміщень з меншою площею, тож не гайте часу, поки вибір ще є! Офіс компанії знаходиться на вул. Чайковського, 26. На час карантину ми працюємо в режимі дотримання необхідних заходів безпеки. Тож дзвоніть: (067) 663 97 34, (067) 663 97 18.