Як проходить будівництво ЖК «Щасливий» Львів

02.08.2019

На вулиці Бігова, 17 у Львові знаходиться ЖК «Щасливий», у якому заплановано три будинки. Другий із них буде зданий в експлуатацію в кінці цього року. Відтак зараз роботи наближаються до завершення.

Є істотні зміни стану будівлі порівняно з попереднім місяцем. Наприклад, оштукатурення та стяжка житлових приміщень повністю закінчені. Ці процеси тривають у холі та на першому поверсі будинку, де знаходяться комерційні приміщення. До речі, вони вже в продажу. Також зараз тривають наступні роботи:

  • Встановлення дверей на верхніх поверхах
  • Підготовка стелі в коридорах до фарбування.  
  • Приблизно вкладено 80% плитки там, де вона потрібна
  • Мокрий фасад закінчено на 40%, вентильований – на 80%.

Коли в кінці року будинок здаватимуть в експлуатацію, він стане повноправною частиною житлового фонду міста. Відтак всі системи, що мають зв’язок з газопроводом, водогоном та іншими комунікаціями, будуть сумлінно перевірятися спеціальними контролюючими органами. Тож коли будівлю введуть в експлуатацію, це означатиме її визнання як фактичне, так і за всіма документами.

А тому внутрішня інфраструктура будинку має бути готова заздалегідь. Що ж стосується прибудинкової території, то її благоустрій зараз завершено приблизно на 80% (встановлюються лавки, проводиться освітлення території), а дитячий майданчик якраз будують. 

Щоб подивитися на це, запрошуємо на перегляд. Дзвоніть: (067) 663 97 34, (067) 663 97 18, а також приходьте у відділи продажів на вулиці Чайковського, 26 або на проспекті В. Чорновола, 67.