Вітаємо зі святами й підводимо підсумки 2019 року

31.12.2019

Дорогі жителі та інвестори «НоваБудова»! Вітаємо вас з Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаємо в кожен дім любові і миру, тепла і благополуччя. Нехай наступний 2020 рік подарує вам багато радості і щастя!

Новий рік — це привід підвести підсумки, замислитися про свої досягнення і побудувати плани на майбутнє. Так, для компанії «НоваБудова» 2019 рік не минув даремно.

Ми завершили будівництво житлового комплексу «Щасливий» на Софіївській Борщагівці. Остання черга, що знаходиться за адресою вул. Яблунева, 11, здана в експлуатацію. І сміливо можемо сказати, що за якістю, це – найкращий будинок Софіївської Борщагівки.

Здано в експлуатацію і першу чергу ЖК бізнес–класу «Crystal Avenue» на Петропавлівській Борщагівці. Наразі триває будівництво 2, 3 і 4 черг комплексу, а інвестори активно розкуповують квартири в 2 і 3 чергах ЖК, адже в першій черзі всі квартири вже продано!

У Львові також маємо приємну новину: завершено будівельні роботи другого будинку ЖК «Щасливий» на вулиці Біговій. Наразі очікуємо на відповідний сертифікат. А в центрі міста, на проспекті В. Чорновола, триває активне будівництво ЖК «Щасливий» PLATINUM – однієї з найвищих будівель міста.

Окрім цього, досягненням «НоваБудова» став початок співробітництва з мережею «Сільпо». Компанії домовились про співробітництво, яке передбачає відкриття 3 супермаркетів у житлових комплексах девелопера: у ЖК «Щасливий» PLATINUM (Львів), ЖК «Crystal Avenue» (Петропавлівська Борщагівка) та ЖК «Щасливий» (Софіївська Борщагівка).

Як і щороку, крім будівництва, ми займалися підтримкою соціальних і благодійних проєктів, заохочуючи молодь до здорового способу життя, допомагаючи розкрити їх таланти та здібності. Також ми розігрували в різноманітних конкурсах цінні призи, заохочуючи тих, хто є частинкою великої родини «НоваБудова». А також забудовник виступив партнером шоу «Голос країни» і «Голос. Діти».

Приєднуйтесь до нас у 2020 році та будьте в курсі подій компанії «НоваБудова»!