Суперфінал шоу «Голос країни–11»: хто переміг і став власником розкішної квартири від «НоваБудова»?

26.04.2021

25 квітня відбувся суперфінал одинадцятого сезону музичного шоу «Голос країни», спонсором якого вже вкотре стала компанія «НоваБудова».

За перемогу змагалися учасники із команд зіркових тренерів Монатіка, Тіни Кароль, Олега Винника і DOROFEEVA.

Вирішальна битва складалася з трьох етапів. На першому з них кожен учасник із команд зіркових тренерів виконав одну композицію. Після цього глядачі обрали трьох виконавців, які пройшли до наступного етапу. Ними стали Юлія Тимочко з команди Тіни Кароль, Тьома Паучек із команди Монатіка та Сергій Лазановський із команди DOROFEEVA. На жаль, шоу покинув Сергій Нейчев – представник команди Олега Винника. Після другого етапу проєкт полишив Тьома Паучек. Тож у вирішальній дуелі взяли участь підопічні Тіни Кароль і DOROFEEVA.

За результатами глядацього голосування, переможцем «Голосу країни–11» став учасник команди DOROFEEVA Сергій Лазановський! Щасливий тріумфатор отримав не лише кубок переможця, але й головний подарунок шоу від компанії «НоваБудова» – двокімнатну квартиру в житловому комплексі бізнес-класу «Crystal Avenue»!

Сергій Леснік, директор із маркетингу та розвитку компанії «НоваБудова», від імені забудовника привітав Сергія Лазановського з перемогою, відзначивши, що цьому творчому успіху передувала велика робота, а також побажав тріумфатору шалених успіхів, подальших перемог і якнайбільше нових хітів.

Слідкуйте за нашими новинами й очікуйте зовсім скоро на огляд квартири переможця!