Стартував продаж квартир у 2 секції ЖК «Щасливий Grand»

06.11.2023

Не встигли на старт продажу квартир у 1 секції ЖК «Щасливий Grand»? Маєте чудову можливість купити житло вашої мрії у 2 секції нашого ЖК!

Уже сьогодні стартує продаж квартир у 2 секції нового житлового комплексу на Софіївській Борщагівці! І саме на старті продажу вас очікує не лише найширший вибір планувань, а й приємна вартість квадратного метру.

2 секція складатиметься з 10 поверхів і матиме 1- та 2-кімнатні квартири. Придбати квартиру можна через розтермінування з першим внеском від 30%.

Нагадаємо, що ЖК «Щасливий Grand» – не просто житловий комплекс, а цілий світ, створений для тебе: від власного ТЦ «Щасливий Mall» із супермаркетом «Сільпо» до дитсадка, клініки «Добробут» та інших необхідних закладів соціальної сфери, розташованих зовсім поруч.

Квартира передаватиметься покупцям у такому вигляді:

  • металопластикові вікна (двокамерні склопакети, п’ятикамерний профіль);
  • чорнова цементно-піщана стяжка підлоги (80 мм), крім санвузлів;
  • протиударні вхідні двері;
  • радіатори, лічильники на воду, електроенергію, тепло.

Будинок обігріватиметься за допомогою власної газової котельні на даху. А в разі вимкнення електроенергії дахова котельня працюватиме на резервному живленні.

Дізнатися більше інформації про нову секцію та ЖК в цілому, записатися на перегляд чи забронювати квартиру можна за телефонами: +38 097 104 75 70; +38 096 269 20 02.

Дізнайтеся також інформацію про майбутню оренду комерційних площ у ТЦ «Щасливий Mall» за номером: +38 095 210 98 64.