Стартує продаж комерційних приміщень другого будинку ЖК «Щасливий»!

13.06.2019

Гаряча новина: уже зараз можна придбати комерційні приміщення в другому будинку житлового комплексу «Щасливий» за адресою: вул. Бігова, 17!

Наразі робота над будинком поступово наближається до фіналу. В експлуатацію його здадуть у кінці поточного року. Зараз, коли вже можна на власні очі побачити майже готову будівлю, найкращий час для купівлі комерційних приміщень за найвигіднішими цінами.

Вони розміщені на першому поверсі будівлі, тож їх можна використовувати по-різному:

  • Відкрити магазин, перукарню, кафе тощо – ураховуючи вдале розташування, можна не сумніватися у великій кількості клієнтів.
  • Розмістити офіс власної фірми – тоді дорога до роботи займатиме лічені хвилини.
  • Придбати комерційні приміщення зараз за вигідною ціною, щоб здавати їх в оренду й отримати високий прибуток.

Успіх у використанні цих приміщень незалежно від того, що саме буде там знаходитися, гарантує їхнє зручне розташування, адже самі мешканці ЖК будуть постійними клієнтами. Ще один плюс цих приміщень – доцільне та грамотне використання простору.

До речі, у першому будинку, зданому вже в експлуатацію, ще залишилися два вільні комерційні приміщення, які також можна придбати.

Подробиці щодо різних варіантів приміщень, ціни та площі можна дізнатися за номерами: (067) 663 97 34, (067) 663 97 18. Також приходьте в офіси компанії 

«НоваБудова» за адресами: вул. Чайковського, 26 або просп. В. Чорновола, 67.