Скоро – подорожчання ціни на квадратний метр у львівських ЖК від «НоваБудова»

04.12.2020

У житлових комплексах Львова, які знаходяться у процесі будівництва, ціна на квадратний метр росте поступово, відповідно до наближення фінальних етапів роботи над будівлями.

10 грудня – наступний такий етап: як у ЖК бізнес-класу «Щасливий» PLATINUM, який знаходиться поблизу центру міста, так і у сімейно орієнтованому ЖК «Щасливий» на вулиці Бігова, зросте ціна на квадратний метр.

Проте ще є час вибрати й придбати квартиру за старими цінами! Не баріться, адже до подорожчання – лічені дні! У кожного з проектів компанії «НоваБудова» свої принади:

  • Житловий комплекс «Щасливий» PLATINUM – це елітне житло в районі, який має потенціал ділового центру міста. Відповідно з часом ціна на квадратний метр тут зросте ще більш суттєво. Крім того, модерна архітектура та інфраструктура високого рівня якості теж привертають увагу до будинку. Нагадуємо, що цей ЖК вже на фінальних стадіях будівництва! Не гайте час і телефонуйте: 067 664 05 30 і 032 294 95 32.
  • Житловий комплекс «Щасливий» на вулиці Бігова – це сучасне комфортабельне житло з видом на ліс, у тихому районі. У ЖК планується три будівлі, дві з яких уже введено в експлуатацію. Можна не лише придбати житло для себе, а й інвестувати для подальшого отримання прибутку. І в цьому питанні не доведеться орієнтуватися самотужки: наші менеджери із задоволенням підкажуть, як вкласти гроші в нерухомість так, щоб отримати максимальний прибуток. Тож дзвоніть за номерами: 067 663 97 34 та 032 294 94 56 і дізнавайтеся все необхідне про інвестиції в цей ЖК.

Приходьте на перегляд вільних варіантів житла й обирайте квартиру мрії до того, як ціна на неї встигне піднятися! Відділи продажу забудовника знаходяться на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 67.