Що нового у Львові? Розповідаємо про останні роботи на будівельному майданчику

23.08.2018

 

Актуальне з будівельного майданчика ЖК "Щасливий" на Біговій

 

Чим підтверджується надійність? Думаємо, один з критеріїв – це постійність. Тому продовжуємо інформувати вас про те, як просувається будівництво у комплексі "Щасливий" по вулиці Біговій.

Однією з приємних новин для мешканців першого будинку є облаштована прибудинкова територія. Доріжки біля будинку викладені бруківкою, виконане перше озеленення. Тобто, загальна картина комплексу, яку всі наші інвестори бачили на візуалках, стає все більш і більш повною і втілюється в реальність. 

Люди активно заселяються та роблять ремонти у своїх квартирах. Гарним фактом є те, що у наших квартирах вже встановлені лічильники, є двоконтурний котел на газ і воду, розведені слаботочки та ін. А це означає, що, купуючи житло, ви одержуєте і його базове наповнення, тобто, по факту, маєте зробити набагато менше вкладень у нього, заощаджуючи свої фінанси на облаштування. А зберігати габаритні речі можна у кладових, які також є в продажу та наявності в будинку.

2-га черга будівництва, будинок по вул. Біговій, 17-А вже підходить до зведення монолітного каркасу 11 поверху. Також продовжуємо вести роботи над підземним паркінгом.

Телефонуйте та дізнавайтесь більше про варіанти і можливості для себе: (032) 294 94 53, (067) 663 97 13, а також завітайте до відділу продажів по вул. Чайковського, 26, щоб їх безпосередньо підібрати.