Сезон ремонтних робіт у другій черзі ЖК «Щасливий» (Львів) розпочато!

25.05.2020

Як відомо, другу чергу ЖК «Щасливий» у Львові (вул. Бігова, 17–А), здано в експлуатацію. Свідченням цього є відповідний сертифікат про закінчення будівництва від Державної архітектурно-будівельної інспекції України (серія ІУ №163200221272).

А з сьогоднішнього дня, усі власники квартир у будинку можуть розпочинати ремонт у власних помешканнях. Таке рішення компанії «НоваБудова» пов’язане з послабленням карантинних обмежень, що діють в Україні.

Або ж замовляйте високоякісний ремонт із річною гарантією у відділі ремонту забудовника. За практично півтора року з часу появи відділ виконав понад 400 ремонтів у житлових комплексах компанії. Усі подробиці читайте тут.

Бажаєте придбати апартаменти з видом на Замкову гору? Зробіть свій вибір на користь ЖК «Щасливий» і встигніть придбати прекрасну видову квартиру, поки вони є в наявності.

А ще – житло в комплексі можна вигідно придбати в розстрочку на один рік. Інвестуйте в квадратні метри – найбільш стійкий і перевірений варіант для зберігання ваших заощаджень. Купівля квартири від надійного забудовника в тихому й екологічному районі – чудова можливість для заробітку шляхом перепродажу житла або здачі його в оренду.

Детальні консультації щодо придбання житла ви можете отримати за телефонами: (067) 663 97 34, (067) 663 97 18.

Офіси компанії «НоваБудова» знаходяться за адресами: вул. Чайковського, 26; просп. В. Чорновола, 67.