Продовжуємо інформувати про хід будівельних робіт в ЖК «Щасливий» у Львові

27.08.2018

 

Продовжуємо інформувати про хід будівельних робіт в ЖК «Щасливий» у Львові

Якість, надійність та довговічність – ось основні критерії у сфері будівництва. Тому знов поспішаємо повідомити вас про хід будівельних робіт в комплексі «Щасливий» у Львові.

Наразі облаштування прибудинкової території біля першого будинку дійшло завершення. Бруківку навколо будинку вкладено і зроблено перше озеленення його території. 

Ті, хто придбав квартири квапляться заселитися до нових осель та розпочати ремонтні роботи. А в кожній із них вже встановлені лічильники, двоконтурні котли, під’єднана структурована кабельна система, встановлені радіаторні батареї та вікна з подвійним склопакетом. Таким чином, ви суттєво заощадите, адже вам не доведеться витрачати кошти на вищезазначений перелік наповнення для житла.

В будинку по вул. Біговій, 17-А, а це 2 черга у комплексі, зараз працюють над зведення монолітного каркасу 11-го поверху. Швидко просуваються роботи і над підземним паркінгом.

Щоб дізнатися детальніше про планування квартир та їх наявність, телефонуйте: (032) 294 94 53, (067) 663 97 13. Також можна завітати до відділу продажу ЖК «Щасливий»: вул. Чайковського, 26.