Про ваш будинок на Біговій – огляд робіт і новини ЖК «Щасливий» у Львові

06.06.2018

 

Будівництво ЖК "Щасливий" у Львові

 

Продовжуємо інформувати вас про новини будівництва. Ми пишемо як для наших інвесторів, так і для всіх, кому цікаве і актуальне питання купівлі нової квартири. У цій статті розкажемо про новини з будівельного майданчика ЖК «Щасливий» у Львові, які роботи вже виконано і що вас очікуватиме у новому будинку!

Будівництво нашого першого об’єкту завершено. Зараз активно працюємо над його прибудинковою територією. Ми знаємо точно, що гарне житло не має обмежитись лише надійними стінами вашої квартири - гармонія має бути в усьому просторі. Тому територію комплексу ми спроектували просторою, щоб згодом там було приємно проводити дозвілля, відпочивати і займатись спортом. А щоб ви відчували себе впевнено і захищено, вона буде закритою та охоронятиметься. Також вже зараз працюємо над майбутніми зручностями ЖК і влаштовуємо підземний паркінг.

Як ми і обіцяли, в ЖК на Біговій не буде жодних парадних старого типу. На першому поверсі вас чекатиме сучасний хол, де за ресепшеном буде зустрічати консьєрж, а компанія з управління буде супроводжувати експлуатацію будинку та дбати про порядок і комфорт. Ще однією зручністю будуть колясочні кімнати для зберігання ваших габаритних речей.

А нещодавно в ЖК з’явилось ще більше можливостей, а у вас причин, купити квартиру з вподобаним плануванням – поруч з першим об'єктом будуємо наш другий будинок по вул. Біговій, 17-А. Зараз його монолітний каркас зведений вже до 8-го поверху.

Якщо вам цікаве придбання нової квартири у Львові – телефонуйте і ми відповімо на усі ваші питання: (032) 229-52-72, (067) 235-18-37. А також раді вітати у відділі продажів за адресою: вул. Чайковського, 26.