Приготуйся до старту продажу квартир у третьому будинку ЖК «Щасливий»!

01.07.2020

Житловий комплекс «Щасливий», який знаходиться у Львові на вулиці Біговій, матиме три будинки. У другому будинку вже ведуться ремонтні роботи у квартирах. І саме час розповісти приємну і важливу новину! Вже за лічені тижні розпочинається робота над третім будинком ЖК «Щасливий»! У зв’язку з цим у серпні заплановано старт продажу квартир у ньому. Тож саме час готуватися до купівлі квартири мрії. 

Цей період – найвигідніший для інвестування у нерухомість, оскільки саме на самому початку будівельних робіт ціна на квадратний метр залишається найнижчою порівняно з подальшими етапами будівництва. Відповідно, якщо інвестувати зараз, різниця між витратами і прибутком від продажу після здачі в експлуатацію будинку буде найбільшою.  Крім того, третій будинок буде найдорожчим на кінцевому етапі роботи над усім ЖК, тож і прибуток від інвестування у квартири в ньому буде найсуттєвішим. Також його перевагами є:

  • Оновлене планування. Завдяки фідбеку від інвесторів і тих, хто мріє про сучасне житло для власного проживання, компанія «НоваБудова» підкорегувала планування квартир таким чином, щоб повністю відповідати очікуванням і побажанням клієнтів. 

  • Усі три будинки матимуть пов’язану й потужну інфраструктуру, яка суттєво підвищить рівень комфорту. Наприклад, тут буде фонтан, біля якого гратимуться діти, а дорослі відчуватимуть заспокоюючий вплив води; спортивний майданчик – для підтримки фізичної форми та активного дозвілля; стильно і сучасно оформлена безпечна озеленена територія зі стежками – для можливості приємного відпочинку поряд із домом.

  • До житлового комплексу планується зробити кілька додаткових заїздів для комфорту жителів. Не менша перевага – зручний доступ у підземний паркінг. 

Крім того, наявність комерційних приміщень на перших поверхах будинків ЖК, а також такий суттєвий приплив жителів, який створять три великі багатоповерхові сучасні будинки, стимулює розвиток усього району. А це означає, що в майбутньому ціна на квадратний метр у квартирах тут лише зростатиме. Не чекайте – телефонуйте вже зараз: 067 663 97 34, 067 663 97 18. Дізнавайтеся всі подробиці щодо проєкту будівництва, а також можливостей інвестування! І завітайте у відділи продажу на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 67.