Придбайте готове житло з документами в ЖК «Щасливий» (Львів) до подорожчання

15.05.2020

Радимо вам зателефонувати саме зараз до відділу продажу ЖК «Щасливий» у Львові. Адже з 25 травня 2020 року відбудеться подорожчання вартості квадратного метра в комплексі.

Нагадуємо, що другу чергу ЖК «Щасливий» від компанії «НоваБудова», здано в експлуатацію. Про це свідчить відповідний сертифікат про закінчення будівництва від Державної архітектурно–будівельної інспекції України (ІУ 163200221272). А отже, зовсім скоро сюди в’їдуть нові щасливі власники квартир у будинку.

І їхнє щастя зрозуміле. Адже ЖК «Щасливий» зведено за сучасною монолітно–каркасною технологією, він має закриту територію, підземний паркінг, власну інфраструктуру, гарне транспортне сполучення.

А ще – знаходиться в екологічно чистому районі міста, має величезну територію, обладнану для відпочинку дітей і дорослих та для занять спортом, і з вікон ЖК відкривається прекрасний вид на Замкову гору.

Тому саме зараз – найвигідніший момент для купівлі власної затишної квартири в комплексі. Адже що може бути краще за готове житло з документами в зданому будинку? Тільки готове житло з документами в зданому будинку з розтермінуванням на 1 рік та першим внеском – 30%!

Квадратні метри – найбільш стійка валюта, саме тому радимо зберігати свої заощадження в ній. Купівля житла від «НоваБудова» для себе чи під інвестиції – найбільш правильне та розумне рішення на сьогодні.

Адреси відділів продажу: м. Львів, вул. Чайковського, 26; просп. В. Чорновола, 67.

Контактні телефони: (067) 663 97 34, (067) 663 97 18.