Тринадцятого серпня – подорожчання другого будинку ЖК «Щасливий» (Львів)!

01.07.2020

Другий будинок житлового комплексу «Щасливий», що знаходиться у Львові на вулиці Біговій, уже пів року як здано в експлуатацію. У частині квартир вже повним ходом йдуть ремонтні роботи. 

Відтак незабаром відбудеться планове подорожчання ціни на квартири, заплановане на 13 серпня. Встигніть оформити договір завдатку до цієї дати – зробіть придбання нового житла ще більш вигідною!

Не баріться, адже саме зараз, крім ціни, є такі переваги пропозиції:

  • На останньому поверсі ще залишилися однокімнатні квартири. Зручне планування робить їх просторими, але ціна залишається вельми вигідною.

  • Є кілька кілька варіантів вільних квартир, на які діє пропозиція вигідного розтермінування на рік з першим платежем усього в 30% вартості.

  • Будинок вже повністю готовий – і це стосується як самої будівлі, так й інфраструктури прибудинкової території.

Цей період особливий, адже також компанія «НоваБудова» готується до початку роботи над третім будинком. Старт будівництва відбудеться за лічені тижні, і тоді ж можна буде інвестувати в цей проєкт.

Деталі дізнавайтеся за номерами: (067) 663 97 34, (067) 663 97 18. Наші консультанти із задоволенням нададуть всі подробиці як про можливості розтермінування, так і про квартири. Завітайте у відділи продажу на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 67.