Переможець «Голосу країни» – 10 Роман Сасанчин: про свій шлях до перемоги та про нову квартиру

08.05.2020

Роман Сасанчин, переможець «Голосу країни» – 10, завітав до компанії «НоваБудова», щоб отримати свій подарунок – двокімнатну квартиру в ЖК «Щасливий» на Софіївській Борщагівці.

Хлопець розповів свою унікальну історію, адже він став першим, хто переміг на проєкті двічі – спочатку на дитячому «Голосі», а потім – на дорослому. Роман також розказав, чим відрізняються його тренери Дан Балан і Тіна Кароль, а ще – як Тіна Кароль підтримувала його на зйомках суперфіналу шоу.

За словами переможця, ситуація з карантином дуже вплинула на підготовку до прямого ефіру: доводилося зв’язуватися з тренером за допомогою відеозв’язку, але це не могло замінити живого спілкування. А також було надзвичайно важко виступати у фіналі перед пустою залою.

Після невеликого інтерв’ю Роман Сасанчин уперше побачив свою нову двокімнатну квартиру. Однією з її переваг є велика кухня з продуманим плануванням, завдяки чому завжди є можливість трансформувати її на кухню–вітальню для посиденьок із гостями або на велику їдальню. Високі стелі у квартирі візуально збільшують житло. А сам будинок виконано за передовою монолітно–каркасною технологією, з використанням якісного червоного керамоблоку для зовнішніх стін і внутрішніх стін із подвійною звукоізоляцією. 

Першою емоцією переможця був приємний шок. Роман сказав, що планує в одній кімнаті зробити студію, де планує записати не один хіт. За його словами, він досі не вірить що це все насправді, адже ніяк не може звикнути до статусу переможця. Але він надзвичайно радий, що його мрія про перемогу на проєкті та про нову квартиру в столиці здійснилася.

Здійснюйте свою мрію про нове затишне житло і ви! Завітайте до відділу продажу ЖК «Щасливий» та підберіть квартиру на свій смак: с. Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева, 5–А.

Телефони: (044) 499 25 78, (067) 663 91 64.