Інвестуйте в ЖК «Щасливий» (Львів) до подорожчання

02.07.2021

Вже незабаром, 10 липня – черговий етап росту ціни на квадратний метр у третьому будинку львівського ЖК «Щасливий». Встигніть придбати квартиру у ньому саме зараз, поки ціна залишається максимально вигідною! Зараз вартість квадратного метра становить 18 тисяч гривень, але 10 липня вона зросте до 19 тисяч.

Під час створення житлового комплексу ціна на квадратний метр росте поступово відповідно до прогресу у будівництві. Тож на ранніх етапах придання житла найбільш вигідне. Головне – щоб проєкт був дійсно надійним. Саме таким є ЖК «Щасливий», що знаходиться у Львові на вулиці Біговій. На користь надійності інвестування в третій будинок комплексу говорить не лише репутація забудовника, якість виконання робіт та наявність всіх потрібних документів, а й те, що це – останній будинок комплексу. Перші два, які стоять поруч, готові, здані в експлуатацію, а щасливі мешканці квартир вже займаються ремонтом та переїздом туди.

Також не забувайте про можливість взяти участь у розіграші автомобіля Hyundai Accent! Він відбудеться на форумі «Real Estate Invest Forum», що присвячений інвестуванню у нерухомість. Період дії акції – з 19 червня і до 31 серпня. Підпишіть договір завдатку у цей період – й отримайте безкоштовний квиток на цей форум, де серед учасників заходу і буде відбуватися розіграш. Тож до 10 липня є змога і придбати квартиру за вигідною ціною, і виграти новенький автомобіль.

Встигніть вибрати простору квартиру з краєвидом на Високий Замок саме зараз! Приходьте на перегляд та оформлюйте договір завдатку до 10 липня. Деталі уточнюйте у наших менеджерів за номерами: 067 663 97 34, 032 294 94 56. Також приходьте до відділів продажу на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 67.