Інвестуйте у комерційну нерухомість ЖК «Щасливий» (Львів) та отримуйте реальну вигоду

28.10.2021

Комерційна нерухомість – вдалий варіант для вигідного інвестування. З одного боку, купити приміщення можна для розміщення у ньому офісу власної компанії, також для відкриття там магазину чи іншого бізнесу. Однак можна перетворити таке придбання на джерело пасивного доходу, здаючи приміщення в оренду.

Тож не дивно, що комерційні приміщення у ЖК «Щасливий» (Львів) користуються великою популярністю. У вже зданих в експлуатацію двох перших будинках житлового комплексу залишилося лише по одному комерційному приміщенню: у першому – площею 88,7 квадратних метрів, у другому – 89,66 квадратних метрів.

Є кілька причин, які роблять комерційні приміщення тут особливо вигідними для інвестування.

  • Масштаби проекту. У житловому комплексі «Щасливий» (Львів), що знаходиться на вулиці Біговій у Личаківському районі Львова, складається з трьох будинків, два з яких готові, тоді як третій перебуває на ранніх етапах будівництва. Разом це понад 600 квартир. Усі мешканці ЖК – потенційні клієнти продуктової крамниці та магазину одягу, аптеки та стоматологічного кабінету тощо.
  • Локація. ЖК «Щасливий» (Львів) має зручне розташування, тож дістатися до центру досить просто. Однак мешканцям комплексу, звісно, буде зручніше придбати необхідні продукти в магазині чи невеликому супермаркеті на першому поверсі замість того, щоб їхати кудись. А це означає, що використати приміщення під власний бізнес буде гарантовано вигідно, адже відразу вдасться отримати сотні постійних клієнтів.
  • Розвиток району. Крім власне ЖК, тут знаходиться чимало інших будинків, де живуть люди. Всі вони теж є потенційними клієнтами вашого бізнесу, який ви започаткуєте у комерційних приміщеннях комплексу.

Крім того, варто відзначити особливу вигоду від інвестування у ці комерційні приміщення для тих, хто живе у ЖК «Щасливий» (Львів). Незалежно від того, який профіль діяльності має бізнес, відкрити власний офіс на першому поверсі свого будинку – означає суттєво зекономити час на дорозі до роботи.

Комерційні приміщення, які залишаються вільними – найбільші за площею в обох будинках житлового комплексу. Це дозволяє використовувати їх максимально різноманітно. З одного боку ці приміщення – чудовий варіант для проектів, які вимагають великих просторів, наприклад, для супермаркетів. З іншого боку, ці приміщення можна розділити – і не просто на кілька менших, а на пов’язані між собою. Наприклад, зробити в одному ветеринарну аптеку, а в іншому – ветеринарну клініку. І це лише один із можливих варіантів.

Менеджери компанії «НоваБудова» залюбки нададуть детальну консультацію, підкажуть, як можна використати приміщення найбільш вигідно і доцільно, для якого бізнесу вони підійдуть найкраще та як втілити все це в життя з максимальною користю для отримання прибутку.

Дзвоніть: 067 663 97 34 та 032 294 94 56 – і приходьте до наших відділів продажу на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 67.