Хід будівництва ЖК «Щасливий»

05.09.2019

Поступово роботи в другому будинку ЖК «Щасливий», що знаходиться у Львові на вулиці Бігова, 17, виходять на фінішну пряму. Зараз другий будинок житлового комплексу вже виглядає практично завершеним, тому слід докладніше розповісти про прогрес у його зведенні за останній місяць.

Прибудинкова територія

Важлива частина інфраструктури проекту – територія біля будинків. Ділянка навколо другого з них майже готова. Вже на 90% закінчені роботи з:

  • благоустрою ділянки;
  • облаштування системи освітлення території;
  • монтажу лавок, прокладання доріжок;
  • встановлення дитячого майданчика.

Крім того, уже незабаром почнеться озеленення території, що стане фінальним елементом роботи.

Сама будівля

На завершальному етапі і робота над внутрішнім оздобленням будинку. Система освітлення, штукатурення стін, встановлення плитки – усе це закінчать із дня на день.   

Монтаж усіх елементів, що мають створювати комфортний мікроклімат всередині будівлі, майже завершено. Наприклад, повністю встановлено вентильований фасад. Що ж до мокрого фасаду, то цю частину завершать у середині вересня. Відтак екстер’єр будівлі вже майже набув завершеного вигляду

Фінальними штрихами характеризуються роботи над холом і деякими більш дрібними деталями, наприклад, перилами. Саме зараз активно проходить фаза встановлення цих елементів. А в холі будуть спеціальні зони для велосипедів і колясок, а також диван і ресепшн. 

Дзвоніть за номерами – (067) 663 97 34, (067) 663 97 18 – а також приходьте у відділи продажів на вулиці Чайковського, 26 або на проспекті В. Чорновола, 67.