Хід будівництва ЖК «Щасливий»

27.06.2019

Триває робота над львівським ЖК «Щасливий», який знаходиться на вулиці Бігова, 17. Оскільки будівництво там поступово наближається до фінішу, наразі всі роботи зосереджені на деталях, внутрішньому просторі, облаштуванні вже майже готових приміщень.

Зокрема, там:

  • закінчуються внутрішні роботи по стяжкам і штукатурці житлових приміщень, після чого аналогічні процедури будуть виконані в коридорах і комерційних приміщеннях;
  • покладено плитку в коридорах до десятого поверху включно, а до того ж вона вже є на більшій частині пожежної сходової і на 20% поверхні центральної сходової;
  • наполовину закінчене улаштування касет вентильованого фасаду;
  • закінчена робота над електромережею у квартирах, наразі залишилось лише встановити щитки;
  • триває робота над розводкою сантехніки, батарей та котлів, яка закінчиться на початку наступного місяця.

Крім того, зараз майстри виконують монтаж дверей ліфтів на різних поверхах. Також уже зараз розпочато роботу, присвячену пожежній безпеці в домі. 

Робота продовжується не лише над самим будинком, а й над територією біля нього. Триває підготовка до підведення систем постачання води, електроенергії та газу. У підземному паркінгу проходять кінцеві етапи підготовки до укладання покриття, там використовуватимуть бруківку.  

Приходьте на перегляд, щоб побачити створення цього багатоелементного проекту! Дзвоніть за номерами: (067) 663 97 18; (067) 663 97 34, а також завітайте  в офіси компанії «НоваБудова» на вулиці Чайковського, 26 або на проспекті В. Чорновола, 67.