Як заробити 200 000 грн на 1-кімнатній квартирі в ЖК «Щасливий» (Львів)

05.03.2021

Житловий комплекс «Щасливий», що знаходиться у Львові на вулиці Біговій, є не лише втіленням мрії про власне житло для будь-якої молодої сім’ї, а й потенційно вдалим об’єктом для інвестування. Є кілька особливостей вкладання грошей у житлову нерухомість, які роблять нинішній період роботи над проектом особливо вигідним, якщо говорити про третій, фінальний будинок ЖК. Про ці особливості варто поговорити докладніше, адже у них – ключ до пасивного заробітку чималої суми фактично без зусиль.

Третій будинок – останній у черзі

У ЖК «Щасливий» заплановано три будинки. Перший готовий досить давно, щоб наразі перші власники помешкань вже обживалися там і насолоджувалися комфортними умовами у сучасних квартирах. Другий було здано у експлуатацію відносно недавно, і наразі мешканці там завершують ремонти, переїзди, а деякі вже встигли відсвяткувати новосілля. А от робота над третім, фінальним будинком почалася відносно недавно. Тому ціна на квадратний метр там суттєво нижча. Однак вже в кінці березня відбудеться планове подорожчання, тож зволікати з вибором квартири не варто!

Зараз команди кваліфікованих фахівців працюють над його основою, над якою у наступні місяці поступово ростиме естетично привабливий і комфортабельний багатоповерховий будинок. Що це означає:

  • У забудовника, компанії «НоваБудова», є понад 16-річний досвід роботи на ринку нерухомості, чудова репутація та низка реалізованих проєктів. Однак все рівно важливо бачити перед очима реальні докази ефективності її роботи. Інвестуючи у третій будинок, який знаходиться на ранніх стадіях створення, можете побачити дві вже готові будівлі і точно знати, що третя буде готова згідно з планом.
  • Звичайною практикою є поступове планове підвищення ціни на квадратний метр відповідно до прогресу в будівництві. Це означає, що на ранніх етапах ціна найбільш вигідна і зростатиме поступово. Для чого це потрібно? По-перше, забудовник заохочує інвесторів вкласти гроші у сам процес будівництва на ранніх етапах. По-друге, компанія цінує довіру своїх клієнтів і демонструє у цей спосіб лояльність до них.
  • З точки зору інвесторів, це не лише можливість зекономити, а й джерело реального пасивного заробітку – і ще й значного. Справа в тому, що етапів подорожчання буде кілька, і фінальна різниця між нинішньою ціною на квадратний метр і тою, що буде на етапі здачі будинку в експлуатацію, є досить суттєвою. Тобто можна купити квартиру зараз, взагалі не робити нічого, а, просто чекаючи, отримати істотний прибуток просто завдяки природному росту вартості нерухомості.

Крім того, забудовник врахував всі побажання власників квартир та інвесторів перших двох будинків і дещо удосконалив планування у квартирах третього будинку, що ще більш додає їм популярності.

Конкретна калькуляція

Можна цілком точно вирахувати базовий пасивний дохід, який отримає інвестор, якщо придбає квартиру у третьому будинку ЖК «Щасливий» вже зараз, а реалізує її після здачі будівлі у експлуатацію.

На сьогодні (початок березня 2021 року) ціна на квадратний метр у третій будівлі складає 17 300 гривень в однокімнатній квартирі. Наприклад, якщо продавати однокімнатні квартиру площею 40 квадратних метрів, то різниця між витратами на її придбання зараз і прибутком при реалізації після здачі будинку у експлуатацію складатиме 200 000 гривень! Однак оскільки вже в кінці березня ціна на квадратний метр зросте, чистий прибуток зменшиться. Тож варто поквапитися з інвестуванням!

Вже зараз вартість квадратного метра у готових будинках зросла до 20-22 тисяч. Це ті ціни, за якими інвестори забудовника вже встигли продати свої квартири на вторинному ринку й отримати перший прибуток. Після завершення усього проекту ціна підніметься суттєвіше, і квартиру у третьому будинку можна буде без труднощів і досить швидко продати за ціною 23 тисяч гривень за квадратний метр, не вкладаючи туди ніяких додаткових інвестицій! Тобто біля 5 тисяч гривень прибутку з кожного квадратного метра площі квартири. Такий прибуток ще й можна суттєво збільшити, скориставшись додатковими можливостями, які надає забудовник.

Є ціла низка переваг проєкту як об’єкту для вкладання грошей:

  • Швидкість. Згідно з планом здача третього будинку запланована на третій квартал 2022 року. Як зрозуміло з досвіду перших двох будинків ЖК, забудовник дотримується строків, і можна бути впевненими, що під кінець наступного року житловий комплекс постане у всій своїй красі. Тобто період очікування між інвестуванням і отриманням сотень тисяч гривень прибутку складає лише півтора року!
  • Ліквідність, яка досягається за рахунок якості. Ліквідність – це те, наскільки швидко та легко можна знайти покупця або клієнта. Мало того, що ринок нерухомості є одним із найбільш стабільних, він ще й демонструє позитивну динаміку зростання навіть у кризові часи. Тобто знайти покупця або орендаря буде досить легко, і продаж квартири у третьому будинку після його здачі не затягнеться. Однак особливості ринку – лише одна сторона питання. Популярність ЖК коріниться у якості проєкту. Кращі матеріали, сучасне планування, комфортабельні квартири, розвинена інфраструктура, до якої входить підземний паркінг, спортивне поле, фонтан, декілька дитячих майданчиків, закрита територія із відеоспостереженням та власною компанією управління – усе це вже привертає увагу тих, хто мріє жити у Львові з комфортом.
  • Забудовник йде на взаємовигідну співпрацю з інвесторами, наприклад, пропонуючи вигідне розтермінування. Його умови: період – 1 рік, перший внесок – лише 30% від вартості квартири. Можна не гаяти час і вже зараз інвестувати, щоб вже через півтора року витрачені кошти повернулися з прибутком!

Є чимало причин, чому потенційний прибуток, про який йшлося вище, може зрости. Наприклад, у забудовника є власний відділ ремонту. Якщо скористатися його послугами, то при мінімальних додаткових інвестиціях можна іще більш суттєво підняти ціну на квартиру під час її продажу. Не останню роль у питанні актуальності грає і місце розташування проєкту, яке є ідеальним з урахуванням усіх нюансів. Наприклад, цільова аудиторія ЖК – це молоді сім’ї. Район, в якому знаходиться комплекс, стрімко розвивається, але знаходиться далеко від туристичних маршрутів Львова. Тут є школи і дитячий садок, можна зручно дістатися до центру, але в кроковій доступності – ліс для прогулянок на свіжому повітрі.

Тож телефонуйте за номерами 067 663 97 34 та 032 294 94 56 – і дізнавайтеся все про планування квартир та інші деталі, які дозволять вибрати ідеальний конкретно для вас об’єкт інвестування. Також завітайте до наших відділів продажу на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 67.