Хід будівництва ЖК «Щасливий» у Львові

23.10.2020

Житловий комплекс «Щасливий», що знаходиться на вулиці Бігова, матиме три будинки. І якщо іще недавно таким був лише план ЖК, то зараз видно, як він утілюється в життя, адже роботи над третім і фінальним будинком ідуть повним ходом!

Будь-який сучасний багатоповерховий будинок мусить мати не лише фундамент, а й спеціальне бетонне залиття під ним для ще більшої надійності та міцності конструкцій. Наразі це залиття вже зроблене, і команда фахівців розпочинає роботи над самим фундаментом, а саме – уже встановлено армований каркас у цій плиті.

Створення ж каркасу стін відбуватиметься за допомогою баштового крану. Його стійкість потребує свого фундаменту ,який теж готовий, і зараз відбувається встановлення самого крану для його подальшого використання.

Факт того, що на ранніх етапах будівництва ціна за квадратний метр є найнижчою, є досить відомим. Але не лише це спонукає почати вибирати квартиру мрії вже зараз, коли лише тривають роботи над фундаментом майбутнього будинку. Справа в тому, що популярність житлового комплексу «Щасливий» лише зростає – і відповідно згодом кількість вільних варіантів суттєво скоротиться. Але зараз досі є можливість вибрати те планування і поверх, які повністю відповідають саме вашим бажанням.

Компанія «НоваБудова» прислухалася до фідбеку мешканців уже готових будинків, дещо модернізувавши планування квартир. І зацікавленість у третьому будинку ще більше виросла. Тож не баріться і телефонуйте: 067 663 97 34 та 032 294 94 56. Також завітайте до наших відділів продажу на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 67.