Хід будівництва ЖК «Щасливий» (Львів) у грудні

17.12.2021

Третій і фінальний будинок житлового комплексу «Щасливий», що знаходиться на вулиці Біговій, перебуває на етапі активного будівництва. Наразі команда забудовника вже істотно наблизила проєкт до того вигляду, який буде у ЖК після здачі в експлуатацію.

Наразі у центрі уваги – прогрес у встановленні вікон. Цей процес відбувається вже на 5 та 6 поверхах. Було обрано марку «Rehau». Головні переваги – це те, що профіль п'ятикамерний, а сам склопакет двокамерний. Це означає кращу шумоізоляцію у поєднанні з можливістю ефективно зберігати тепло. Як наслідок – ніяких протягів, ніякого шуму з вулиці та разом з тим економія на комунальних платежах.

Також уже встановлюється плита під підземний паркінг. Це вкрай важливий етап для створення цього елемента місцевої інфраструктури.

Крім того, будується нова дорога до ЖК. Всього їх буде дві, що вкрай важливо, адже ЖК користується популярністю. А те, що на першому поверсі третього будинку розміститься освітній центр U.C.S.A, який відкриють у 2023 році, тільки підтверджує це.

Хоча ще є час до здачі будинку в експлуатацію, варто не відтягувати процес купівлі квартири. Адже вільних варіантів залишилось вже не так багато: проєкт має попит, а крім того, з часом ціна на квадратний метр лише зростатиме. Тож не гайте час і приходьте на перегляд. Вибирайте квартиру своєї мрії, яку, нагадуємо, можна придбати за умовами вигідного розтермінування.

Тож не гайте часу! Дзвоніть: 068 430 82 08. Дізнайтеся докладніше про прогрес у роботі над ЖК. Неодмінно приходьте на перегляд до відділів продажу на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 77.