Хід будівництва ЖК «Щасливий» (Львів): що нового?

10.02.2021

Третій будинок ЖК «Щасливий», який знаходиться у Львові на вулиці Біговій, перебуває на ранніх етапах будівництва. Однак завдяки високим темпам роботи і репутації забудовника, а також завдяки наявності поряд вже двох зданих у експлуатацію будівель комплексу, квартири у третьому будинку вже зараз користуються великою популярністю. Ключова особливість роботи над проектом – стабільність. Будівництво не припиняється, проект створюється чітко з планом і без запізнень. Це робить його особливо вигідним об’єктом інвестування, особливо зараз. Тож про прогрес у роботі над третім будинком слід поговорити окремо.

Наразі команди будівельників займаються створенням каркасу майбутньої багатоповерхівки. Вже зараз:

  • Відбувається монтаж опалубки перекриття на третьому поверсі.
  • Йде в’язання арматури даної плити перекриття.

Незабаром ця плита буде забетонована, що є важливим етапом. 

Нагадуємо, що на ранніх етапах будівництва ціна на квадратний метр є найнижчою і підвищуватиметься поетапно разом із прогресом у створенні будівлі. Тобто саме зараз найбільш вигідний етап для інвестування. Це вигідно і для тих, хто шукає житло для себе, і для інвесторів, які хочуть у подальшому продати або здати в оренду квартиру з прибутком. Темпи роботи зберігаються високі, тож можна бути впевненими, що будівля буде готова вчасно.

Також слід сказати, що компанія «НоваБудова» пропонує умови вигідного розтермінування та інші способи купити квартиру з найкращими умовами для клієнтів. Тож дзвоніть за номерами 067 663 97 34 та 032 294 94 56 – і дізнавайтеся подробиці щодо планування квартир, а також усю додаткову інформацію. Також завітайте до наших відділів продажу на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 67.