Будівництво та продаж ЖК «Щасливий» у Львові відновлено! Розповідаємо про виконані роботи

08.07.2022

Компанія «НоваБудова» відновила будівництво своїх об’єктів, а це зокрема означає, що зведення третьої черги ЖК «Щасливий», розташованого у Львові на вулиці Біговій, продовжується попри всі труднощі, з якими стикається бізнес в Україні під час війни.

Зокрема за останній місяць повністю завершено ряд дуже важливих робіт:

  • облаштування віконних конструкцій (скління);
  • прокладання зовнішньої газової мережі до будинку;
  • прокладання зовнішніх мереж – каналізації та стічної каналізації.

Наразі будівельники зосередили свої зусилля на монтажі внутрішніх електромереж на 2-16 поверхах комплексу. Також важливим етапом робіт наразі є облаштування дороги з боку вулиці Тракт Глинянський, адже будівництво житлового об’єкту – це комплексна робота, яка охоплює зокрема і розвиток навколишньої інфраструктури.

А вже найближчим часом заплановано розпочати облаштування покрівлі даху, внутрішні штукатурні роботи та фасадні роботи.

Нагадаємо, що ЖК «Щасливий» розташований в екологічно чистій частині Львова віддалік від основних туристичних маршрутів міста. Наразі введено в експлуатацію дві з трьох черг комплексу. ЖК має власну інфраструктуру завдяки комерційним приміщенням, розташованим всередині комплексу.

З приводу придбання квартири, офісу, паркінгу чи комори приходьте на перегляд у ЖК «Щасливий» на вулиці Біговій, 17, попередньо домовившись про це з менеджером: 068 430 82 08.