Будівництво ЖК «Щасливий» — нинішній етап

03.05.2019

Будівництво ЖК «Щасливий» — нинішній етап

У Львові на вулиці Бігова, 17 триває робота над будівництвом другого з трьох будинків ЖК «Щасливий». Інвестори та покупці, що вже встигли придбати квартири, а також ті, хто лише планує вибрати собі житло, можуть відвідати будівельний майданчик. Там легко переконатися у швидкості робіт, завдяки якій будинок здаватиметься в експлуатацію вже у кінці 2019 року.

Над чим працюють зараз?

Наразі бригади будівельників виконують такі роботи:

  • Працюють над інфраструктурою території поруч із будинком, для чого залили ще одну ділянку моноліту із залізобетону.
  • На даху йдуть покрівельні роботи. Утеплення і гідроізоляція завершені.
  • На другому поверсі робочі виконують стяжку підлоги.
  • Йде облаштування комунікацій — розводка електрики (на дванадцятому поверсі) і водопостачання (на сьомому).

Всі вікна будинку в його житловій частині засклено, а процес штукатурки стін дійшов вже до шостого поверху, тож видно, як прогресує будівництво у порівнянні навіть з минулим місяцем. Скоро почнуться роботи над фасадом та оздобленням, наразі проходить початковий етап благоустрою території коло будівлі.

Не баріться з інвестуванням!

Квартири у будинку користуються популярністю, яка лише зростає з кожним етапом робіт. Однак ще залишилися вільними квартири, з вікон яких можна дивитися на Високий Замок.

З усіх питань, телефонуйте: (067) 663 97 18; (067) 663 97 34. Також заходьте у відділ продажів, який знаходиться на вул. Чайковського, 26 та проспекті В. Чорновола, 67. Там можна дізнатися всю потрібну інформацію про вільні квартири, а також про будинок в цілому.