13 серпня стартує продаж квартир третього будинку ЖК «Щасливий» (Львів): акційна ціна на перші 10 квартир

10.08.2020

У ЖК «Щасливий» (Львів) – три черги. У першій з них мешканці вже живуть, у другій – роблять ремонт та незабаром переїжджають. Робота ж над третім будинком розпочнеться за лічені тижні, тож забудовник анонсує чудову новину: 13 серпня – старт продажу квартир у третьому будинку! А на перші 10 квартир діє спеціальна акційна ціна – 15 500 грн/м2!

Третій будинок особливо привабливий для інвестування з цілого ряду причин.

  1. Передусім – це зростання потенційного прибутку. На початкових етапах будівництва вартість квартир залишається найменшою і зростає поступово відповідно до рівня готовності будинку. Тож саме зараз ціна на квадратний метр буде вигідною як ніколи! Крім того, третій будинок є останнім у всьому ЖК «Щасливий», і після завершення будівництва ціни на квартири тут збільшаться ще суттєвіше.
  2. Район, у якому створюється ЖК «Щасливий», стрімко розвивається сам по собі, а наявність у ньому трьох сучасних багатоповерхівок із власною розвиненою інфраструктурою (комерційні приміщення на перших поверхах усіх будинків) ще більше привертає увагу тих, хто хоче жити у сучасному та комфортному житлі.
  3. Крім того, забудовник отримав зворотний зв’язок від клієнтів і удосконалив проєкт третього будинку. Квартири у ньому матимуть такі особливості:
  • форма житлових приміщень більше тяжіє до квадрату, який, відповідно до відгуків клієнтів компанії, є оптимальною формою;
  • двокімнатні квартири отримали меншу загальну площу, що теж відповідає побажанням клієнтів;
  • фонтан та спортивний майданчик знаходитимуться на закритій території і будуть доступні лише жителям самого ЖК та їхнім гостям;
  • будуть зроблені додаткові дороги навколо житлового комплексу.
  1. Не слід забувати і про інші переваги проєкту: сучасне планування, якісні матеріали, ефективна система опалення, привабливий екстер’єр будівель і наявність поряд лісу, де можна відпочити разом із сім’єю. Неподалік є школа і дитячий садок, а транспортна розв’язка дозволить швидко дістатися до центру, хоч сам район, у якому розташовано ЖК, є тихим і далеким від туристичних маршрутів.

Ранній етап інвестування означає перспективу отримати найбільший прибуток! Тож дзвоніть вже зараз і дізнавайтеся подробиці щодо третього будинку: 067 663 97 34; 067 663 97 18.

Завітайте у відділи продажу, що знаходяться за адресами: вул. Чайковського, 26; просп. В. Чорновола, 67.