За що платить покупець при купівлі квартири у новобудові біля Академмістечка?

01.03.2019

Новобудови біля Академмістечка не так давно почали своє існування і практично всі комплекси, які пропонуються як бізнес–клас, або тільки введені в експлуатацію, або ще у процесі будівництва.

Як правило, це елітні висотні будинки з територією, що охороняється. А все необхідне для комфортного життя передбачено прямо у дворі, наприклад, аптека, продуктовий магазин і відділення банку. Будинки мають цікаву архітектуру, індивідуальне опалення, або ж свою котельню. Комплекси характеризуються фасадами, що дихають, підземним паркінгом і облаштованою територією. Деякі комплекси відзначаються наявністю коворкінгу на верхніх поверхах будівель. Лаунж–зони, велике лобі і привітна дівчина за стійкою ресепшн — і це ще далеко не всі переваги, які повинні бути присутніми у комплексі бізнес–класу.

На жаль, не завжди це так. Багато забудовників позиціонують себе такими, а й половини перерахованого немає в їх об’єктах. А ціна квадратного метра приблизно дорівнює таким же комплексам, але з повною комплектацією.

Як зрозуміти, за що платить покупець, купуючи квартиру у новобудові біля Академмістечка?

На Академмістечку комплекси бізнес–класу — це висотні будинки, зведені за монолітно–каркасною технологією, з блоками або червоною цеглою. Найчастіше вони мають панорамні вікна, фасад, що утеплений або мінватою, або ж комбінацією мінвати і пінопласту.

У квартирі повинні бути максимально зроблені всі чорнові роботи: стяжка і штукатурка без дефектів і тріщин, а розводка електрики і сантехніки виконана з необхідною кількістю точок. Радіатори і власне опалення — це додатковий бонус до квартири, особливо, якщо встановлюється обладнання високої якості від провідного виробника.

Окрема увага приділяється шумоізоляції. Адже, погодьтеся, не дуже вже й хочеться, щоб ваші розмови чули сусіди.

Чому Академмістечко?

Академмістечко — район, в якому поєднуються природа та інфраструктура. До появи станції метро тут були царські дачі, п’ятиповерхівки і залишки соснового лісу у дворах. Київ росте, розширюється, а висотні будинки поглинають все більше території. І цей район не виняток. Але плюсом залишається те, що тут дуже тихо, спокійно є багато зелених зон, дерев та парків. Ось чому, новобудови біля Академмістечка приваблюють покупців.

При виборі квартири варто враховувати терміни здачі будинку. Ваші гроші повинні вас радувати. І чим раніше вони почнуть це робити, тим краще. Дивіться на репутацію забудовника, як швидко він здає свої комплекси в експлуатацію. Навіть пару будинків будуть гарним прикладом довіри.

Академмістечко має зручну локацію. Звідси легко дістатися у будь–яку точку Києва і в передмістя, як своїм транспортом, так і громадським. Недалеко від метро по Кільцевій дорозі побудували торговельно–розважальний центр Lavina Mall, в якому можна добре відпочити, поїсти і скупитися. Там же функціонує ТЦ «Епіцентр». Він у нагоді при проведенні ремонтних робіт у своїй новій квартирі. Отже, сумувати у цьому районі не доведеться.

Вибираючи квартиру бізнес–класу, зверніть увагу, де знаходиться комплекс, з яких матеріалів він побудований, що входить у комплектацію і як швидко він буде введений в експлуатацію.