Як вигідно вкласти гроші, щоб не прогоріти?

19.04.2019

Ідея інвестування полягає в придбанні таких активів, які з часом будуть зростати у ціні і збільшать дохід. Різниця між доходом і сумою вкладів — це чистий прибуток. Про нього ми і поговоримо у цій статті.

Інструменти інвестування

Для того щоб зрозуміти, як вигідно вкласти гроші, потрібно розібратися з класичними інструментами заробітку. До них відносяться, інвестування: у валюту, дорогоцінні метали та цінні папери.

Недоліки:

  1. Професійна підготовка. Необхідно добре розбиратися в курсах валют, акціях й облігаціях, щоб правильно та вчасно купити активи.
  2. Необхідно мати великі статки для заробітку на дорогоцінних металах.
  3. Великий ризик втратити більшу частину суми не тільки внаслідок помилок, але і з причин дії обставин, які складно спрогнозувати. Наприклад, банкрутство компанії, в акції якої інвестор вклав свої кошти.

Інвестування у нерухомість — вигідний спосіб отримання доходу, для тих, хто хоче збільшити свій капітал і не освоювати нову професію. Головне, правильно вибрати житло.

Як вкласти гроші у нерухомість правильно?

Відповідь на питання, як вигідно вкласти гроші у нерухомість, криється у правильному виборі квартири. Слід звернути увагу на:

  • нерухомість від забудовника. У таких квартирах все нове, починаючи від сантехніки, закінчуючи житловим комплексом;
  • об’єкт, який тільки будується. Такі квартири і комерційні приміщення мають ціну квадратного метра нижче, ніж після здачі будинку в експлуатацію;
  • ремонт. Потрібна якісна обробка квартири для її перепродажу і мінімальне меблювання для здачі житла в оренду.

Важливо подбати про деталі. Наприклад, якщо в будинку індивідуальна система опалення — це означає, що майбутні власники житла будуть менше платити за комунальні послуги, що вигідно покупцям і орендарям. Також слід приділити увагу таким аспектам як:

  • екстер’єр будівлі та її розташування;
  • планування;
  • рівень розвитку інфраструктури.

Продумування всіх цих моментів і вибір забудовника з гарною репутацією, дозволить отримати максимальний прибуток.

Куди вкладати?

Ми розглянули, як вигідно вкладати гроші, але відкритим залишилося питання куди? У Львові є перспективний житловий комплекс «Щасливий» PLATINUM. Він цікавий просторими плануваннями, квартирами з терасами і продуманою інфраструктурою. У будинку передбачаються комерційні приміщення для майбутнього бізнесу. Можна інвестувати у квартиру, а можна в комерцію.