Продаж нерухомості у Львові швидко та вигідно

12.08.2019

Інвестування в нерухомість із метою її подальшого продажу є потенційно вельми вигідною і разом з тим непросто справою. Складність полягає в тому, що навіть, на перший погляд, приваблива для цільової аудиторії квартира може залишатися в продажу дуже довго, і з кожним відрізком часу ціну на неї доводеться зменшувати. Цього можна уникнути, якщо знати, як організувати продаж нерухомості у Львові ефективно і грамотно.

У які об’єкти нерухомості слід інвестувати? Є два варіанти:

  • житлові об’єкти;
  • комерційна нерухомість.

У першому випадку йдеться здебільшого про квартири. Тут варіантів багато, оскільки Львів є центром Західної України. Що ж до комерційних приміщень, то вони теж стають все більш популярними: у місті зростає число офісів, представництв різних компаній тощо.

Є певна категорія будинків, які мають кращий потенціал в плані як швидкості реалізації житлової нерухомості, так і вигоди для інвестора. Це, передусім, новобудови, які знаходяться в місцях із вдалим транспортним сполученням. Що ж до комерційних приміщень, то в них гроші вкладаються здебільшого для подальшої здачі в оренду. Тому тут треба враховувати і локацію об’єкта, і те, які саме компанії там будуть шукати для себе приміщення.

Як продати нерухомість швидко? У цьому плані ключовим елементом є ліквідність. Чим ширше поле цільової аудиторії, тим вірогіднішим є успіх швидкого пошуку клієнтів. А якщо збільшити групу потенційних покупців, це значно пришвидшить покупку. Як це зробити:

  • інвестувати в проекти з універсальними перевагами, тобто такими, що цікаві всім покупцям, наприклад, вкласти гроші в квартири із сучасними системами опалення;
  • ціна має залишатися вигідною для всіх сторін угоди.

Грамотний забудовник, привертаючи додаткові інвестиції, виставляє на новобудови ціни нижчі за ті, якими вони будуть після здачі будинку в експлуатацію. Тож придбавши там житло заздалегідь, через певний час можете його продати з великим прибутком. Також продати нерухомість у Львові саме у новобудові вигідно завдяки зручному плануванню кімнат, якісним комунікаціям та іншим перевагам сучасного житла.