Де купити квартиру в Києво–Святошинському районі столиці

30.10.2019

Адміністративно–територіально Києво–Святошинський район ділиться на 2 міські ради, 1 селищну раду і 25 сільських рад, які об'єднують 52 населених пункти Києво-Святошинської районної ради. Адміністративний центр – місто Київ, який є містом державного значення і не входить до складу району.

Передмістя, що знаходиться в безпосередній близькості до столиці, звичайно, «приречене» на пильну увагу з боку забудовників, особливо з огляду на той факт, що вартість квартир у районі набагато нижча за київську, але відстань до міста від окремих населених пунктів Києво–Святошинського району дорівнює буквально кільком десяткам метрів.

Серед поселень цієї адміністративно–територіальної одиниці найближче до Києва розташовані села Софіївська Борщагівка і Петропавлівська Борщагівка. Тому, якщо ви шукаєте, де купити квартиру в Києво–Святошинському районі, радимо придивитися до цих двох населених пунктів.

Як би парадоксально це не звучало, але варіантів житла тут набагато більше, ніж у Києві. У столиці квартиру можуть собі дозволити переважно небідні люди. Навіть на околицях квадратні метри коштують дорого. У передмісті з цим простіше: можна вибрати як маленьку «однушку» для холостяка або молодої сім'ї, так і розкішний пентхаус з видом на природу для заможних громадян.

Наявність у районі багатьох компаній–забудовників змушує підійти до цього питання з усією відповідальністю. Ще свіжі в пам'яті гучні скандали, пов'язані з недобросовісними забудовниками, суди проти яких тривають досі. Щоб не попастися на вудку маленької ціни за квадратний метр, рекомендуємо уважно вибирати компанію в Києво–Святошинському районі, у якої збираєтеся купити квартиру.

Передмістя також примітне гармонійним поєднанням хорошої інфраструктури і зеленої природи. З одного боку, шоппінг, розваги, освіта, медицина – усе це буде у вас під рукою. З іншого боку, великі парки (і навіть ліси), річки, озера, ставки передмістя набагато кращі за маленькі скверики та струмки столиці.

Тому, забудьте про те, що ви знали про передмістя раніше. Це чудове місце для комфортного життя!