Безвідсотковий кредит на житло — ваша нова можливість!

18.02.2019

Рано чи пізно питання купівлі власного житла стає актуальним для кожного. Хочеться мати дім, свій власний, а не орендований, хочеться мати гніздечко, де можна побудувати сім’ю та налагодити побут. Однак у реаліях сучасної України це видається чимось значно більш складним, навіть за наявності стабільної та прибуткової роботи.

Враховуючи це, раніше доводилося купувати житло у кредит, виплачуючи немалий відсоток вартості житла додатково. Ця ситуація здавалася нормальною, і раніше казкою здавався б безвідсотковий кредит на квартиру від забудовника. 2019 рік змінює правила, адже у ньому придбати сучасні апартаменти, заплативши одразу не всю суму і без жодних доплат у майбутньому цілком можливо.

Чим керується будівельна компанія?

У бізнесі кожен шукає свою вигоду, і це стосується й інвестиційно–будівельних компаній, і банків, і будь–яких інших організацій. Наприклад, якщо людина хоче взяти кредит на квартиру, то прибуток банку буде складатися саме з цього відсотку, що нараховується «поверх» суми позики. Це нормально – адже банк ніби позичає гроші частинами, а навіщо йому це робити, якщо він нічого не отримує у перспективі? Різні кредитні спілки та фінансові організації теж заробляють саме на цьому.

Будівельна компанія залишається з вигодою і у випадку відсутності відсотків по кредиту. Причина цього проста: забудовник хоче продати всі апартаменти проектного будинку і працює на довгострокову перспективу, не намагаючись отримати миттєвий разовий прибуток. Адже компанія і так отримує дохід безпосередньо від того, що клієнт придбає житло. Її мета — продати всі квартири, отримавши прибуток та інвестиції для розвитку, а завдяки безвідсотковому кредиту кількість потенційних клієнтів лише збільшується.

Крім того, співпрацюючи із забудовником, клієнти компанії не платять ніяких надбавок, комісій тощо. Це важливо для купівлі квартири, адже відразу знижує її ціну у порівнянні з вартістю нерухомості на вторинному ринку, коли людина купує житло у попереднього власника.

Та економія суми, хай і значної є лише однією стороною монети. Відсутність будь–яких посередників у роботі з клієнтами дає можливість забудовнику просто відмовитися від додаткових відсотків у разі надання розстрочки.

Умови безвідсоткового кредиту на квартиру від забудовника

2019 рік відзначається перспективами серйозного коливання курсу гривні, тож цілком природно, коли кожен потенційний покупець нерухомості думає про те, щоб вигідні умови сьогодні не перетворилися на фінансову кабалу завтра.

Забудовник розуміє це і пропонує максимально демократичні умови, які є взаємовигідними. Компанія, яка хоче залишитися на ринку надовго, мусить тепер не просто продавати будівлю. Така компанія співпрацює з власниками своїх квартир на довготривалій основі, забезпечуючи сервісне обслуговування будинку, охорону, роботу паркінгу та інших елементів інфраструктури. Тому для неї важливо, щоб покупці залишалися задоволеними й надалі. А тому такий варіант, як чесний безвідсотковий кредит на квартиру від забудовника 2019 року дійсно є можливим з компанією «НоваБудова».