Без посередників: купуємо комерційну нерухомість у Львові

09.07.2018

Комерційна нерухомість у Львові

Продаж комерційної нерухомості набирає обертів. Адже попит породжує пропозицію, а вона зростає з кожним днем. Купити комерційну нерухомість прагне переважна кількість підприємців. Хтось хоче купити приміщення під магазин у Львові. Інші планують відкрити салон краси, перукарню, кафе, офіс.

Комерційна нерухомість у Львові – вигідне капіталовкладення, котре за раціонального використання, максимально швидко окупається та приносить дохід. Якщо ви підприємець-початківець, у вас невеликий стартовий капітал та купівля нежитлового приміщення на даний час неможлива, рішенням стане договір довгострокової оренди. Фіксований щомісячний платіж дозволить рівномірно розподіляти бюджет.

Купівля комерційної нерухомості у Львові

Під час проведення такої операції слід врахувати декілька факторів, щоб максимально її убезпечити. Нечисті на руку підприємці можуть надати документи про перехід у нежитловий фонд квартири, а потім можуть відмовитися, що вона фактично рахується, як житлова площа. Це може принести масу неприємностей в майбутньому.

Інші штучно завищують вартість і потім оголошують «акцію зі знижками». Треті замовчують про стан комунікацій та про невідповідність санітарно-гігієнічним нормам.

Оптимальний варіант, звернутися до компанії забудовника. У новобудовах усі комунікації нові та площі для підприємництва оптимальні, а вартість квадратного метра для комерції у житлових будинках, нижча, ніж у спеціалізованих, окремо розташованих, будівлях.

ЖК «Щасливий» має різноманітні приміщення для бізнесу та пропонує їх в оренду або у приватну власність. Діє розстрочка платежу, тому розпочинати бізнес з нею буде набагато простіше. Житловий комплекс знаходиться по вулиці Біговій у престижному, екологічно чистому районі міста. Перший корпус введений в експлуатацію, будуються ще два. Першому відкрити магазин або склад у новому будинку – вдала ідея. Адже він буде користуватися великою популярність серед жителів, а це означає, що прибуток не примусить себе чекати.