Святкове відкриття будівництва ЖК «Щасливий» у Львові

20.04.2017

6 серпня у м. Львів відбулась без сумніву урочиста подія – відкриття будівництва нового комплексу ЖК «Щасливий». На святковому відкритті зібралися співробітники, гості та партнери компанії «НоваБудова», а по-сімейному атмосферну програму заходу вів неповторний ведучий Андрій Макаренко.

За традицією захід розпочався вступним словом генерального директора Євгена Савочки. Голова компанії розповів присутнім про здійснення своїх давніх мрій та нові перспективи будівництва у Львові, у місті, яке для багатьох є улюбленим і таким особливим. «Мені дуже приємно, що компанія «НоваБудова» може презентувати свій стандарт якості житла для львів’ян» - поділився генеральний директор. Слід сказати, що львівський комплекс «Щасливий» складатиметься із трьох 16-повехових будинків, загальною площею понад 47 800 м2 та буде розрахований на 602 квартири із сучасними та зручними плануваннями. А в самому комплексі для комфортного життя мешканців передбачено дитячі майданчики, магазини та аптеки, зони відпочинку для дорослих та дітей, спортивне поле, окрасою ж кварталу стане фонтан та приємно озеленена територія комплексу.

Особливої яскравості святковій атмосфері надали й поважні та дорогі гості компанії «НоваБудова», серед яких головний архітектор проектів ДІП «Містопроект» Юрій Миколайович Столяров, який приєднався до львівського проекту ЖК «Щасливий», обличчя компанії і зіркова телеведуча Ольга Фреймут, а також переможниця «Голосу країни-2016» та власниця квартири у ЖК «Щасливий» Віталіна Мусієнко, яка виконала для присутніх декілька прекрасних пісенних композицій. Та найурочистішим моментом заходу стало закладання капсули часу, під час якого Євген Савочка зачитав символічну «Декларацію щастя» як побажання для кожного з майбутніх мешканців ЖК «Щасливий».

Компанія «НоваБудова» прагне будувати таке житло, де кожен відчував би себе щасливим. За всіма питаннями щодо придбання квартири в ЖК «Щасливий» у Львові звертайтеся за телефонами нашого відділу продажів: ‎(‎032) 253-37-07, (067) 426-70-70 і наші менеджери докладно зорієнтують Вас щодо наявності квартир і проведуть усю необхідну консультацію. Доєднуйтесь та відкривайте нові перспективи разом із ЖК «Щасливий»!

Щасливі люди живуть в ЖК «Щасливий».

Фото