Комерційні приміщення в ЖК «Щасливий» на вулиці Біговій: великі площі для великого прибутку

18.07.2022

Житловий комплекс «Щасливий» від компанії «НоваБудова» у Львові – це три затишні будинки комфорт-класу, два з яких вже здано в експлуатацію. Тому не дивно, що наразі в ЖК практично не залишилося об’єктів для продажу. І це стосується не лише житлової нерухомості, а й комерційних приміщень.

Наразі у продажу залишаються два комерційні приміщення з такими характеристиками:

  • приміщення площею 89.5 м2 у 1 черзі ЖК;
  • приміщення площею 111 м2 у 2 черзі ЖК.

Комерційна нерухомість – це актив, який здатен забезпечити свого власника постійним високим прибутком. Сьогодні особливо популярна комерційна нерухомість від забудовника, що вважається більш практичною та безпечною альтернативою придбанню площ на вторинному ринку. Особливо за умови, що забудовник є надійним і має кілька відповідних кейсів у своєму портфоліо. Таким забудовником, безперечно, є компанія «НоваБудова». У кожному ЖК у Львові та Київській області від «НоваБудова» є комерційні приміщення, які сприяють розвиткові інфраструктури району та приносять прибуток своїм власникам.

Прибуток від таких приміщень отримують кількома шляхами. Насамперед, це ведення власного бізнесу. Але також ці приміщення можна здавати в оренду або придбати з метою перепродажу. За підрахунками спеціалістів, здача комерції в оренду здатна приносити прибуток, що вдвічі-втричі перевершує прибуток від здачі в оренду житлової нерухомості.

Комерційні приміщення в ЖК «Щасливий» мають ряд переваг.

  • Як мешканці квартир ЖК, так і жителі всього району зможуть стати вашими клієнтами. А це – мешканці понад 600 квартир ЖК «Щасливий» та власники багатьох сусідніх будинків.
  • Планування комерційних приміщень дозволяє розмістити тут практично будь-який бізнес: від продуктового магазину до кафе, від аптеки до салону краси, від стоматологічного кабінету до ветеринарного магазинчику.
  • Незалежно від того, який саме напрямок вашої діяльності, ціна на квадратний метр у комерційних приміщеннях буде рости завдяки популярності проєкту та розвитку району.

Особливість саме цих двох комерційних приміщень у тому, що вони найбільші за площею. А це дозволяє переобладнати їх таким чином, щоб розмістити на цій площі одразу кілька комерційних об’єктів, зокрема і таких, які можуть бути пов’язані між собою, наприклад, ветеринарна клініка та ветеринарна аптека.

Переваги комерційних приміщень у ЖК «Щасливий» підсилюються перевагами самого комплексу, серед яких:

  • закрита територія під охороною, що дозволяє відчувати себе у повній безпеці.
  • озеленена зона із використанням принципів ландшафтного дизайну для приємного відпочинку на свіжому повітрі.
  • сучасні та безпечні дитячі майданчики для маленьких мешканців ЖК.

Звісно, це далеко не всі переваги, які отримає потенційний покупець комерційного приміщення в ЖК «Щасливий». Бажаєте дізнатися більше? Телефонуйте: +380 68 430 82 08