Відкриття Освітнього центру U.C.S.A у Львові – вже у 2023 році!

01.12.2021

Маємо прекрасну новину! На 2023 рік заплановано відкриття Освітнього центру U.C.S.A  у Львові, у житловому комплексі «Щасливий» на Біговій. Освітній центр займатиме увесь простір, відведений для комерційних приміщень на першому поверсі третього будинку ЖК. Це означає дійсно великий простір, в якому учням буде комфортно та приємно навчатися. 

Загальна площа простору становить 640 квадратних метрів. Для дорослих це означає, що їхні діти матимуть вдосталь простору для саморозвитку, але водити їх далеко від дому не доведеться. Крім того, поряд із третім будинком ЖК буде і спортивний майданчик, де будуть займатися учні.  

Відкриття – вересень 2023 року. Це вкрай важлива новина, оскільки ЖК «Щасливий» позиціонується як представник комфорт-класу, орієнтований на молоді сім’ї. 

U.C.S.A – це сучасний приватний освітній центр, який має повну і глибоку навчальну програму, ефективність якої створюється за рахунок індивідуального підходу і використання останніх новинок у методології педагогіки кращих шкіл Британії. Акценти на вивченні англійської мови та спорті дозволяють виховати рухомих, активних, цілеспрямованих учнів, які мають ті знання і навички, що знадобляться їм у майбутньому. 

U.C.S.A – партнер компанії «НоваБудова». Вже у 2022 році Освітній центр відкриється у київському ЖК забудовника «Crystal Avenue».

Такий навчальний заклад, як U.C.S.A з його сучасним та прогресивним підходом дасть змогу батькам розкрити потенціал своїх дітей у м’який та комфортниій для малечі спосіб.

Напрями Освітнього центру:

  • U.C.S.A Kids. Для дітей віком від 2 до 6 років. 
  • U.C.S.A School. Приватна початкова школа – набір дітей у перший клас. Українська й американська програми.
  • U.C.S.A Art. Креативна майстерня, різноманітні гуртки, спортивні та творчі студії.
  • U.C.S.A Camp. Табори під час канікул, розвиток дітей під час відпочинку.

Всі подробиці про U.C.S.A дізнавайтесь на їхньому сайті: https://ucsa-edu.com.ua/