Незабаром планове подорожчання ціни на квадратний метр у ЖК «Щасливий» (Львів)!

04.08.2021

Вже скоро, у серпні, відбудеться планове подорожчання вартості квадратного метру у львівському ЖК «Щасливий», який знаходиться на вулиці Біговій. Йдеться про третій будинок комплексу, адже перші два вже давно готові та здані у експлуатацію.

Третій будинок знаходиться у процесі створення, і з кожним тижнем він наближається до готовності. Разом із цим процесом відбувається і відповідний ріст ціни на квартири у будинку. Після подорожчання, яке відбудеться у серпні, ціна на житло у третьому будинку ЖК все ще буде нижчою, ніж після здачі його у експлуатацію. Однак саме зараз – період, коли придбати квартиру тут можна за вигідними умовами.

Переваги проекту

Крім вигідної ціни є ще кілька істотних переваг інвестування у третій будинок ЖК «Щасливий»:

  • Третій будинок завершує увесь житловий комплекс «Щасливий». Після завершення роботи над будівлею цілісна інфраструктура ЖК буде працювати на всі 100%, наприклад, буде доступне спортивне поле. Все це дасть додатковий поштовх ціні на квартири тут, тож з часом продати житло у ЖК можна буде за ще більш високою ціною, що робить інвестування у проект дуже вигідним.
  • Поряд із ЖК «Щасливий» знаходиться ліс. Водночас завдяки вдалому транспортному сполученню доїхати до центру Львова можна досить швидко. Це значить, що ЖК є привабливим як для молодих сімей з дітьми, так і для багатьох інших. Що підвищує ліквідність, тобто зацікавленість орендарів та потенційних покупців.
  • Навколо будинків ЖК буде дорога, яка зробить проїзд сюди більш зручним для мешканців та їхніх гостей. А вже зараз функціонує створена забудовником дорога до житлового комплексу.

Окремо слід сказати, що здача будинку у експлуатацію (а значить і завершення всього ЖК) відбудеться вже через рік. Враховуючи рівень потенційного прибутку це – досить незначний строк очікування для інвесторів, які вкладуть кошти у проект зараз, а натомість зможуть продати або здати в оренду житло за найкращими для себе умовами.

Додаткові можливості

Крім безпосередньої вигоди від інвестування у квартири ЖК до серпневого планового подорожчання, є ще декілька можливостей для клієнтів забудовника отримати додаткові переваги від співпраці. Якщо встигнути оформити договір завдатку на квартиру у ЖК «Щасливий» до 31 серпня, можна отримати квиток на «Real Estate Invest Forum» – форум, присвячений інвестуванню у нерухомість, який відбудеться у Києві 4 вересня. Там відбуватиметься розіграш автомобіля Hyundai Accent.

У ЖК «Щасливий» на перших поверхах є комерційні приміщення, в які також варто інвестувати. Таке приміщення можна придбати для власного бізнесу – враховуючи потенціал розвитку району, в якому знаходиться житловий комплекс, у магазину або офісу не буде проблем із відвідувачами. Або можна придбати це приміщення і здавати його в оренду після здачі ЖК у експлуатацію.

Також варто нагадати про можливість вигідного розтермінування. У потенційних клієнтів забудовника є змога придбати нерухомість у ЖК «Щасливий» до серпневого подорожчання! Тож не гайте час – телефонуйте  067 663 97 34 та 032 294 94 56. Також приходьте до відділів продажів на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 67.