Хід будівництва ЖК «Щасливий»

30.04.2021

Житловий комплекс «Щасливий», який знаходиться на вулиці Біговій у Львові, перебуває на фінальному етапі створення. У ньому три будинки, і два перших вже здані у експлуатацію, а третій – будується. Темп високий, робота у розпалі, і про результати минулих тижнів будівництва слід поговорити докладно.

Які роботи над будинком відбуваються зараз

Каркас будівлі росте у дуже швидких темпах. Вже зараз команди фахівців зайняті заливкою монолітних колон на 9-му поверсі. Водночас триває будівництво на рівні підвалу. Там виконують дві задачі:

  • будівництво перегородок;
  • мурівка стін підвалу.

Це важливий етап, що дозволяє перейти до масштабного мурування стін вищих поверхів. Тож поступово будинок буде наближатися до того вигляду, який і мусить мати сучасний комфортний житловий проект.

Зараз – особливий етап

Вже 40% квартир у третьому будинку ЖК розкуплено! І це при тому, що робота над ним почалася відносно недавно. Одна з причин такої популярності у тому, що зараз – той час, коли є змога інвестувати у житло з потенційною вигодою, і водночас безпечно. Два перші будинки готові, що гарантує надійність проекту. Водночас вартість квадратного метра у третьому будинку піднімається поступово, і до максимальної ціни ще кілька етапів планового підвищення. Ще є час вигідно інвестувати кошти саме сюди.

Тож не баріться. Телефонуйте за номерами: 067 663 97 34 та 032 294 94 56 – і дізнавайтеся всі подробиці як про процесу будівництва, так і про можливості заробітку на інвестуванні у проект. Також приходьте до відділів продажів за адресами на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 67, а також завітайте на перегляд до будівельного майданчику ЖК.