Підсумки 2022 року від компанії «НоваБудова»

29.12.2022

Наприкінці кожного року ми традиційно підводимо підсумки. І попри війну, все одно маємо приводи для стриманого оптимізму, адже найголовніше те, що ми продовжуємо виконувати взяті на себе обов’язки перед нашими клієнтами.

У Львові триває будівництво фінальної ІІІ черги ЖК «Щасливий» (Львів). Також у цьому житловому комплексі ми здали в експлуатацію підземний паркінг у ІІ черзі. А щоб виїздити з ЖК і повертатися назад було комфортно, наші майстри також облаштовували дорогу біля комплексу з боку вулиці Тракт Глинянський.

У ЖК «Щасливий» PLATINUM, ще одному нашому львівському ЖК, у 2022 році завершено продаж квартир, кожна з яких тепер має свого щасливого власника. Проте якщо ви бажаєте придбати власне паркомісце або комерційне приміщення (з великою терасою в подарунок) у цьому ЖК, ви ще встигаєте зробити для себе такий новорічний подарунок!

У Петропавлівській Борщагівці, що на Київщині, у 2022 році триває будівництво нашого ЖК «Crystal Avenue». Нагадаємо, що вже три черги цього ЖК з п’яти здано в експлуатацію. Зокрема цьогоріч власники квартир у ІІ черзі ЖК оформили право власності. Також у році, що минає, здано в експлуатацію другу частину підземного паркінгу в будинку на вул. Оксамитовій, 9-А.

Гарною новиною в 2022 році стало й отримання дозволу на виконання робіт по новому об’єкту в Софіївській Борщагівці на вул. Яблуневій, 3-А. Інвесторам компанії «НоваБудова» добре відома ця адреса, адже поруч розташовано ще один житловий об’єкт від «НоваБудова» – ЖК «Щасливий».

Додамо, що якщо ви бажаєте покласти під новорічну ялинку подарунок у вигляді житлової чи комерційної нерухомості в наших ЖК, ви можете зробити це з вигодою для себе! Адже у нас зараз діє цілий снігопад новорічних пропозицій, ознайомитися із якими ви можете на сторінці «Акції».

Зважаючи на війну, наша компанія також намагалася допомогти тим, хто цього найбільше потребує. Зокрема за підтримки генерального директора компанії «НоваБудова» Євгенія Савочки в 2022 році було створено об’єднання громадських і благодійних організацій «Україна. Допоможемо!». Це об’єднання забезпечило гуманітарною допомогою (засоби гігієни, їжа, одяг, медикаменти) багатьох українців, зокрема й мешканців наших ЖК на Софіївській та Петропавлівській Борщагівці, а також ЗСУ, військові госпіталі та цивільні лікарні.

Дорогі друзі, рік, що минає, видався найтяжчим у новітній історії України. Проте наша нація міцна духом і ніколи не здається! Нехай наступний рік стане роком нашої перемоги (а з нашими доблесними воїнами не може бути інакше). А ще бажаємо, щоб нова затишна квартира від компанії «НоваБудова» стала одним із приводів для вашого щастя у 2023 році!