Зустрічайте! Будинок нового покоління у Львові — ЖК «Щасливий» PLATINUM!

01.05.2018
ЖК «Щасливий» PLATINUM у Львові

Ми раді презентувати вам наш новий проект — житловий комплекс преміум-класу у Львові. Це будинок нового покоління від компанії «НоваБудова» і ось чому він той, який ви завжди шукали.

Ідеальна локація

Місцезнаходження комплексу відкриває нові можливості для життя та бізнесу. Розташований в Шевченківському р-ні Львова на проспекті В’ячеслава Чорновола, будинок оточуватиме повна інфраструктура району. Фітнес-клуб з басейном, автомобільні заправки, супермаркети, сквери будуть у 5 хвилинах від вас, і вже за 10 хвилин ви будете у центрі міста та його подій.

Нова висота вашого життя

Будинок матиме 22 поверхи: 20 житлових та 2 з комерційною нерухомістю, де будуть знаходитися салони, офісні приміщення. Він оснащуватиметься надсучасними системами безпеки, охорони, пожежної безпеки і ліфтовими системами. Крім цього, будівля матиме власний підземний паркінг, де ви зможете безпечно зберігати своє авто. А що особливо приємно, прокидаючись зранку, Львів буде перед вами, як на долоні.

Комфорт і сервіс

Кожного дня на першому поверсі вас зустрічатиме сучасне дизайнерське лобі з ресепшеном та консьєржем. А перед будинком знаходитиметься затишна і відкрита територія з гарним озелененням, де завжди буде приємно прогулятися та відпочити.

ЖК «Щасливий» PLATINUM — це сервіс і продуманість, що поставлені на новий рівень. І це стиль життя, що пасує саме вам!

Незабаром початок продажів! Якщо вас цікавлять планування квартир або повна інформація про будинок — ласкаво просимо до відділу продажу по вул. Чайковського, 26, або телефонуйте нам за номерами:(032) 229-55-72, (067) 814-81-53.