ЖК «Щасливий» у Львові росте і розширює масштаби комфорту

28.11.2018

ЖК «Щасливий» у Львові росте і розширює масштаби комфорту

Зима вже близько але жителі ЖК «Щасливий» можуть не перейматися. Адже про їхнє тепло та комфорт подбали ми!

У перший будинок житлового комплексу «Щасливий», що на вул. Бігова у Львові, заселяються все більше і більше щасливих жителів. Багато сімей вже встигли відчути переваги ЖК, а саме:

 

  • наявність усіх комунікацій в будинку;
  • затишок і спокій району;
  • чудовий дитячий майданчик;
  • розвинену інфраструктуру комплексу.

 

Ми ростемо і збільшуємо свої масштаби, щоб забезпечити нашим мешканцям ще більший комфорт. Зараз, наші будівельники інтенсивно працюють над зведенням другого будинку в ЖК «Щасливий», що на вулиці Бігова. Що ж стосується моноліту 16-поверхового будинку, то він повністю зведений, а укладання стін здійснюється на рівні 12-го поверху. Загалом, закінчення будівництва заплановане на грудень 2019 року.

Друзі, хочемо нагадати, що ви маєте можливість купити квартиру з вже готовим ремонтом. Чудові одно- і двокімнатні квартири із дизайнерськими рішеннями, кухнями-студіями, можуть стати вашою домівкою уже сьогодні. Вам залишається тільки обладнати квартиру меблями і насолоджуватися життям у новій квартирі. Усі запропоновані варіанти унікальні за своїм дизайном, і навіть вимогливий покупець у нас знайде своє житло.

А для тих, хто вже встиг придбати житло, але не почав проводити в ній ремонтні роботи, хочемо повідомити, що у нас є власний відділ ремонту. Наші фахівці врахують всі ваші побажання, щодо матеріалів, стилю і бюджету. Такою послугою ви можете скористатися тільки в квартирах наших житлових комплексів.

Чекаємо на ваші дзвінки за тел.: (067) 663 97 34; (067) 663 97 18. А також, не забудьте заглянути в наші відділи продажів, що розташовані за адресами: вул. Чайковського, 26 і на просп. В. Чорновола, 67 (біля будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM). Менеджери компанії «НоваБудова» нададуть вам компетентні відповіді на всі ваші запитання і детально ознайомлять з процедурою купівлі житла.