Здаються в оренду місця в підземному паркінгу під першим будинком в ЖК «Щасливий»

26.04.2019

Підземний паркінг в ЖК «Щасливий» готовий до експлуатації та відкритий для оренди! Можливість орендувати місце для авто можуть отримати тільки мешканці будинку.

Переваги підземного паркінгу

  • Захист автомобіля від сторонніх. Доступ до паркінгу є тільки у власників тих авто, які там припарковані.
  • Система відеоспостереження, фіксує будь–яке переміщення.
  • Оптимальний мікроклімат для зберігання автомобіля. Його забезпечує сучасна технологія будівництва: монолітна бетонна плита і якісна гідроізоляція. Авто буде в убезпечене від вогкості, перепадів рівня температури і вологості повітря, які можуть пошкодити чутливі елементи автомобілів.
  • Оптимальна внутрішня побудова. Кожне місце досить велике для зберігання легкового автомобіля будь–яких габаритів. В'їжджати і виїжджати з паркінгу зручно і швидко, місця відокремлені, тому орендарі не заважатимуть один одному.
  • Авто ізольовані від будь–якого впливу погодних умов. Взимку не доведеться довго прогрівати мотор, в інші пори року — хвилюватися через дощ, град, бруд і подібних факторів.

Підземний паркінг знаходиться поруч з будинком, що спрощує туди доступ. Можна вийти з квартири і за лічені хвилини вже сидіти за кермом свого транспортного засобу.

За подробицями про оренду вільних місць можна звернутися до менеджерів компанії за телефонами: (067) 663 97 18; (067) 663 97 34. Адреса офісу: вул. Чайковського, 26 і проспект В. Чорновола, 67 (біля будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM).