Відділ ремонту компанії «НоваБудова» — з нами тільки краще

09.04.2019

Розуміючи необхідність ремонтних робіт у тільки що придбаній квартирі, компанія «НоваБудова» пропонує послуги власного відділу ремонту.

Чому тільки квартири «під ключ»?

У випадку з квартирами від компанії «НоваБудова» актуальним є лише формат «під ключ». Зручне планування, готові комунікації, рівні стіни, індивідуальні системи опалення, розвинена інфраструктура, встановлені вікна, чорнова стяжка підлоги — все це є в квартирі відразу після здачі будівлі в експлуатацію. Фактично перший етап ремонту там вже виконаний.

Відділ ремонту компанії «НоваБудова» робить ремонт «під ключ» з витримкою всіх технологічних процесів, а ознайомившись з варіантами готових квартир можна оцінити високу якість роботи спеціалістів.

Сильні сторони відділу ремонту

Головна перевага — надійність. Фахівці відділу зацікавлені у тому, щоб результатами їхньої роботи залишилися задоволені. Не останню роль грає і досвід. На рахунку нашого відділу — безліч зданих проектів та задоволені клієнти.

Для замовлення ремонту укладається окремий договір, де чітко прописуються етапи роботи, строки, сума оплати, а також всі технічні та практичні деталі.

Швидкість та результативність. Однокімнатна квартира буде повністю готова за півтора місяці, двокімнатна — через 2–2,5. Це значно швидше, ніж у випадку самостійного проведення ремонту самим власником.

Індивідуальний підхід до кожного, який втілюється у низці особливостей:

  • Фахівці відділу розробляють повноцінний план проекту з урахуванням того, що хоче власник нерухомості.
  • Допоможуть з підбором кольорів та їхнього поєднання.
  • Потурбуються про те, щоб матеріали були виключно якісними.
  • Проведуть увесь комплекс робіт.

Етапи робіт:

  • Узгодження деталей і оформлення договору, де вказуються строки та сума витрат.
  • Первинна обробка стін та підлоги: остаточне вирівнювання, шпаклювання тощо.
  • Робота над встановленням сантехніки і комунікаціями.
  • Робота над стінами і стелею.
  • Укладання підлоги.
  • Декорування.

Замовляючи послуги відділу ремонту, можна впевнено розраховувати на максимальну якість і те, що незабаром квартира буде повністю готова і залишиться лише перевезти туди меблі.

До співробітників відділу можна звернутися з індивідуальним проектом. А готові квартири з ремонтом переглянути можна вже зараз. Подробиці за телефонами: (067) 663 97 18; (067) 663 97 34. Офіс знаходиться на вул. Чайковського, 26 та проспекті В. Чорновола, 67, біля будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM. Приходьте туди!