Утеплюємося: осінні новини ЖК «Щасливий» у Львові

21.09.2017

У ЖК «Щасливий» по вул. Біговій ми перейшли до нового етапу будівельних робіт. Щоб тримати вас в курсі, хочемо розповісти про них детальніше.

У першій черзі розпочато утеплення фасаду. Ми використовуємо будівельні матеріли, які показали кращі теплоізоляційні властивості у будівництві житла. Зовнішні стіни будівлі зводимо з керамоблоків, а для утеплення використовуємо пласт мінеральної вати, товщиною 13 см. Крім того, в наших будинках завжди встановлюється індивідуальне опалення. В кожній квартирі будуть двоконтурні газові котли і радіаторні батареї з регулюванням. А це означає, що ви самі зможете обирати і підтримувати потрібну температуру в приміщенні. Також на додаткові властивості збереження тепла будуть працювати п’ятикамерні вікна з подвійним склопакетом і профілем, виконаним за технологією КBE Optima, які ми встановлюємо у кожній квартирі.

Разом з роботами з утеплення будинку і встановлення вікон, наразі завершуємо формування перестінок на останніх поверхах. До 4-го поверху вже завершили роботи зі стяжки та штукатурки.

Потурбуйтесь про затишне і тепле житло у комплексі комфорт-класу вже сьогодні. З питань придбання телефонуйте за номерами: (‎032) 229-52-72, (‎067) 235-18-37, а також приходьте за адресою відділу продажів: вул. Чайковського, 26. Чекаємо на вас, щоб запропонувати найкраще!

ЖК «Щасливий»: квартири для вас!