Травневий прогрес у будівництві ЖК «Щасливий»

30.05.2019

На вулиці Бігова у Львові продовжується зведення другого будинку житлового комплексу «Щасливий».

Завершуються монолітні роботи прибудинкової території. Встановлені плити, які стануть основою для інфраструктури ділянки.

Інші елементи роботи:

  • Завершена чорнова стяжка з 3 до 7 поверху;
  • Стіни від 2 до 12 поверху повністю оштукатурені;
  • Триває укладання плитки і шпаклювання на пожежній сходовій;
  • Йде робота над гідроізоляцією благоустрою.

Продовжується робота над встановленням вентильованого фасаду. Виведення зайвої вологи, збереження тепла взимку і вентиляція свіжим повітрям влітку — головні переваги цього елемента будівлі.

Особливості розташування

З вікон деяких квартир відкривається краєвид на Високий Замок. У Львові мати квартиру, вікна якої виходять на цю локацію, це те саме, що у Парижі мати апартаменти з виглядом на Ейфелеву Вежу.

У першому будинку ЖК «Щасливий», який введений в експлуатацію, ще залишилося кілька квартир, які мають таку перевагу. Там можна відразу після купівлі починати ремонт (наприклад, за допомогою власного відділу ремонту компанії «НоваБудова»).

А от квартир із таким краєвидом у другому будинку значно більше, і ціна на квадратний метр там вигідніше. Тож, дзвоніть за номерами: (067) 663 97 18; (067) 663 97 34 та дізнавайтеся все про ці варіанти, приходьте в офіси компанії «НоваБудова» на вулиці Чайковського, 26, або на проспекті В. Чорновола, 67.