Спілка «Новий шлях» підтримує дітей з усієї України

18.02.2019

Створена більше ніж півтора роки тому компанією «НоваБудова», спілка «Новий шлях», займається благодійністю по всій території України: допомагає дітям–сиротам, відкриває нові проекти і продовжує розвивати існуючі. Таким чином, проект Славка Святинчука за нашої підтримки, набирає обертів.

Завдяки «Новому шляху», у жовтні 2018 року вдалося відвідати більше 50 шкіл у Хмельницькій та Рівненській областях, а в листопаді — школи у місті Львів. У кожній з них, діти брали активну участь у лекціях та концертах. Адже, головною метою спілки «Новий шлях» є здоров’я молодого покоління, як фізичне, так і соціальне. У кожному учбовому закладі на нас очікував теплий прийом. А слухачі, незважаючи на свій юний вік, разом із дорослими розуміли та гостро обговорювали проблеми здорового способу життя. Діти ставили питання, ділилися своїми міркуваннями, просили поради та самі давали їх. Усі заходи пройшли у дружній атмосфері, і всі присутні одноголосно заявили про неприпустимість алкоголю, тютюну та наркотиків у своєму житті. Переважна більшість дітей оголосила про свою соціальну позицію та обіцяла переглянути погляди на життя. Це означає, що ми обрали вірний шлях і будемо крокувати по ньому в майбутньому.

Ми не зупиняємося на досягнутому, і географія таких заходів, які підтримує спілка «Новий шлях», буде поширюватись по всій державі.

12107