Розтермінування на 2 роки – не фантастика, а реальність!

04.10.2019

Відмінність розтермінування від кредиту на житло в тому, що пропонує його сам забудовник, а не банк. Відтак умови значно вигідніші. Однак є нюанс, який зупиняв багатьох: період розтермінування здебільшого не виходить за межі одного року, тоді як іпотечний кредит можна віддавати десятиліттями, хоча й переплачувати суттєво.

Але компанія «НоваБудова» прагне зробити своє житло більш доступним! Тепер, купуючи квартиру у вже готовому першому будинку ЖК «Щасливий» на вулиці Бігова, 17, можна оформити розтермінування терміном до двох років! 

Вигоди й особливості цієї пропозиції:

  • Інвестиція у квартиру за новими умовами розтермінування дозволяють переїхати відразу – будинок зданий, квартири готові, усі документи в наявності.
  • Не потрібно довго збирати велику суму. Це робить купівлю житла більш доступною.
  • Різні умови оплати: платежі можуть бути як щомісячні, так і щоквартальні.

А головне: за можливість розтягнути розтермінування на два роки клієнту не доведеться розплачуватися додатковими або прихованими платежами.

У першому будинку львівського ЖК комфорт-класу «Щасливий» залишилося небагато вільних варіантів. Тому не баріться! Записуйтеся на перегляд. Телефонуйте: (067) 663 97 34, (067) 663 97 18. Також приходьте у відділи продажу на вулиці Чайковського, 26 і на проспекті В. Чорновола, 67.