Порція чудових новин від нас: благоустрій 1-ї черги ЖК «Щасливий» у Львові завершено!

18.10.2018

 

Благоустрій 1-ї черги ЖК «Щасливий» у Львові завершено!

 

Друзі, у нас знову хороші новини для вас! ЖК «Щасливий» у Львові, що на вулиці Біговій удосконалюється і щоразу стає кращим. Наша мета – зробити вас щасливими у новому, затишному житлі.

На території комплексу панує гармонія та комфорт. Ми подбали про те, щоб ви могли насолоджуватися вільним часом на свіжому повітрі у колі друзів чи рідних. Благоустрій першої черги завершено. Тепер ваше життя у ЖК «Щасливий» стане ще більш комфортним. Зокрема, завершено монтування сучасного дитячого майданчика, який містить різноманітні розвиваючі каруселі. Така організація дозвілля для маленьких жителів гарантує активний відпочинок. Лише уявіть, ваші чада проводитимуть вдосталь часу із однолітками в чудовому місці неподалік дому. Завдяки цьому, атмосфера ЖК «Щасливий» наповнена дитячим усміхом та радощами. Також, на подвір’ї житлового комплексу встановлено зручні лавочки. До речі, прибудинкова територія добре озеленена та оснащена крапельним поливом. І це ще далеко не все.

Звісно, компанія «НоваБудова» подбала і про вашу безпеку та приватність. Прибудинкова територія гарно освітлюється, встановлена система відеоспостереження та працює цілодобова охорона. Крім цього, вхід на територію ЖК здійснюється через пропускну систему. В кожній квартирі встановлений домофон.

Головним критерієм облаштування території ЖК є комфорт його мешканців. Так, прибудинкова територія комплексу має зовнішній гостьовий паркінг. Внутрішній двір огороджений парканом, в’їзд відбувається через пункт пропуску із шлагбаумом. На території комплексу у спеціально відокремленому місці встановлено смітники.

ЖК «Щасливий», що на вулиці Біговій, містить фешенебельний хол із диваном, ресепшеном та Wi-Fi системою. Цей своєрідний комунікаційний вузол додає особливого статусу та шарму до вашого житла. Ще одна особливість будинку —  швидкі робочі ліфти, які ще й ведуть до підземного паркінгу. Забудьте про побутові проблеми. Про все, що стосується комунальних питань таких, як догляд території та прибирання будинку, подбає Управляюча Компанія «Щасливий-Львів», створена за ініціативою компанії «НоваБудова».

Майбутні жителі ЖК «Щасливий» у Львові, хочемо вам нагадати, що робота по зведенню другої черги — кипить. Монолітний каркас 2-го будинку зведено до 13-го поверху, а кладка стін завершена на рівні 3-го поверху.

 

Вже уявили себе власником житла вашої мрії? Не зволікайте, телефонуйте за номером: (067) 663-97-34 і дізнайтесь про всі деталі від менеджерів нашої компанії. Також, будемо раді вас бачити у відділах продажу, які ви можете знайти за адресами: вул. Чайковського, 26 та пр. Чорновола, 67.