«НоваБудова» підтримала зимовий кубок «Ліги сміху» у Львові - відео

19.12.2017


Сміх і гумор роблять життя кращим! Це вже не в перший раз доводить улюблене Україною шоу «Ліга сміху». Ми також дивимося, сміємося, а крім того любимо підтримувати такі проекти, адже вони заряджають позитивом і дарують людям теплі емоції.

Минулої неділі, 17 грудня, компанія «НоваБудова» і ЖК «Щасливий» у Львові стали генеральним партнером зимового Кубка Львова 2017 «Ліги сміху».

Участь брали команди «Дніпро» (м. Дніпро), неймовірна «Загорецька Людмила Степанівна» (м. Львів), «Відпочиваємо разом» (м. Хмельницький), «Луганська збірна» (м. Луганськ), «Замок Любарта» (м. Луцьк), «Вінницькі» (м. Вінниця). Один з директорів ЖК «Щасливий» у Львові Микола Тимоцко взяв участь також в якості журі.

Переможцем стала команда «Відпочиваємо разом» з Хмельницького. В нагороду за яскраві жарти гумористи отримали почесний кубок з рук мера Львова Андрія Садового.

Хочемо поділитися смішними моментами виступів команд з вами, тому пропонуємо подивитися відео про те, як пройшла ця подія. І нехай гарний настрій ніколи не залишає вас!