Купи квартиру з ремонтом за вигідною ціною і отримай ХОЛОДИЛЬНИК у подарунок!

11.12.2018

Купи квартиру з ремонтом за вигідною ціною і отримай ХОЛОДИЛЬНИК у подарунок!

Зустріти Різдво та Новий Рік у власній новій та відремонтованій квартирі — це чи не найкращий спосіб розпочати нову главу свого життя? От лише ремонт у тільки–но придбаному житлі часто займає надто багато часу й зусиль. Але не у випадку з компанією «НоваБудова», яка пропонує своїм клієнтам дійсно цікаву акцію.

Купуючи квартиру з 10 до 25 грудня 2018 року, інвестори компанії отримують чималу знижку на будь-яку квартиру з ремонтом. Конкретна сума знижки залежить від обраного варіанту, але її максимальний поріг сягає 20 000 гривень, що відразу робить цю пропозицію вигідною.

Однак, і це не все. Також кожен власник нової квартири з ремонтом у ЖК «Щасливий» отримує холодильник у подарунок. Необхідно лише встигнути оформити договір резервування нерухомого майна, поки діє акція. В такому випадку після підписання основного договору, щасливий покупець отримає сертифікат на суму 8 000 гривень, які він може витратити на покупку холодильника.

Вибір моделі, марки, дизайну холодильника — все на смак інвестора, що є суттєвою перевагою перед акціями, де покупцям дарують вже визначені заздалегідь предмети побуту.

Ми пропонуємо квартири з ремонтом і тут варто відзначити якість виконаної роботи. Ремонтний відділ забудовника займався ремонтом у всіх запропонованих квартирах, тож на них діє гарантія якості.

Втім, вибір квартири — це лише початок. Для того, аби нові власники могли заїхати додому як можна скоріше та увійти в новий рік у власному житлі, для них є всі умови. У будинку працює два ліфти: пасажирський та вантажний, тож із транспортуванням меблів проблем не буде. Крім того, вже зараз повністю готова вся необхідна інфраструктура: підземний паркінг, система відеоспостереження та охорона.

Свята закінчаться, а от приводи для хорошого настрою разом з компанією «НоваБудова» — ні, адже ЖК «Щасливий» знаходиться у тихому районі, де є дитячий майданчик та огороджена територія «лише для своїх». Словом — все, щоб відчувати затишок і комфорт.

Подробиці акції можна дізнатись, зателефонувавши за номерами за телефонів: (067) 663 97 18, (067) 663 97 34, або у відділі продажів, за адресою: вул. Чайковського, 26 та просп. В. Чорновола, 67 (біля будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM).

13981