Компанія «НоваБудова» вітає зі святами!

30.12.2018

Компанія «НоваБудова» вітає зі святами!

Наближення Нового року завжди сприймається як початок нового значущого етапу в житті. Тому зимові свята — особливий час, адже вони є не просто приводом зібратися за святковим столом, а особливою порою надії на краще майбутнє. Компанія «НоваБудова» бажає, щоб ці надії справдилися, і Новий рік приніс втілення мрій і побільше приємних моментів, а Різдво додало в життя світло Христове. Хай кожен день приносить щось радісне та важливе!

А для того, щоб приводів для радості було побільше, компанія «НоваБудова» звітує: робота над другим будинком у ЖК «Щасливий» триває. Вже зведено моноліт будинку, а кладка зовнішніх на рівні 14 поверху. Також тривають роботи по зведенню внутрішніх стін. Крім того, ще є квартири на вулиці Біговій 17, які вже чекають нових власників, як з ремонтом, так і без нього. Залишається лише вибрати кращий для себе варіант і почати Новий рік у новій квартирі!

Подробиці можна дізнатися, подзвонивши за телефонами: (067) 663 97 18; (067) 663 97 34. Або можна завітати безпосередньо в офіс компанії, що знаходиться за адресою: вул. Чайковського, 26 та пр. В. Чорновола, 67 (біля будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM).